Circo Massimo, Retro Parada Primăverii și Ateliere de Creație, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

 Ultimul weekend din luna aprilie aduce în Iulius Mall Suceava o varietate de activități captivante, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Circo Massimo este prezent în parcarea Iulius Mall și vă așteaptă cu cele mai fascinante spectacole, zeci de vehicule istorice vor putea fi admirate la Retro Parada Primăverii, iar Atelierele de Creație îi provoacă pe copii să coloreze pisicuțe din polistiren.

Gimnastică, acrobații, bufoni, clovni, iluzionism și multe alte momente spectaculoase vă așteaptă în parcarea Iulius Mall Suceava, până duminică, 8 mai 2022, la Circo Massimo. Spectacolele au loc în fiecare zi de la ora 18.00, iar sâmbăta și duminica artiștii vor pune în scenă două reprezentații, de la ora 15.00 și de la ora 18.00. Robotul Transformers va fi prezent în cadrul momentelor de circ și va face un număr desprins din filmele Science Fiction. Totodată, vor avea loc și numere de dresură căței, fakir, clovn muzical, dar și momente cu Fram, ursul polar. În ultima zi în care mai puteți să descoperiți numerele de circ, 8 mai, spectacolele vor avea loc, atât la ora 11.00, cât și la ora 15.00.

Zilele de sâmbătă sunt dedicate micilor artiști, la Iulius Mall Suceava. Și în acest final de săptămână, pe 30 aprilie, vor avea loc, în zona Kids, Atelierele de Creație, susținute de specialiștii de la Creativ & Deco. Prima sesiune va începe la ora 14.00, cea de-a doua de la ora 15.00, iar provocarea săptămânii este: colorarea unei pisicuțe din polistiren, ce poate fi luată acasă. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se pot face la Centrul Info, în ziua desfășurării atelierelor. Materialele necesare pentru realizarea micilor opere de artă sunt asigurate de Iulius Mall.

Tot în acest weekend, la Iulius Mall Suceava, pasionații de autovehicule sunt așteptați la Retro Parada Primăverii. Duminică, 1 mai, începând cu ora 10.00, peste 50 de vehicule istorice vor fi expuse în parcarea Iulius Mall. Singer, Volvo, VW Kafer, Opel, MG Gentry, Mercedes-Benz, Ford Mustang, Cadillac, Jaguar MK V 1949 şi un autoturism Plymouth P2 DeLuxe, fabricat în 1936 sunt câteva dintre modelele pe care filiala locală a Retromobil Club România le va aduce pentru a fi admirate. De la ora 14.30 vehiculele vor pleca în paradă prin oraș.


Intră acum și în grupul de