Actorii Teatrului “Vasilache” prezinta piesa “Povestiri de buzunar”

Cei mai mici dintre suceveni sunt aşteptaţi împreună cu părinţii şi bunicii şi în această sâmbătă, începând cu ora 11.30, la Galleria Mall Suceava, unde Compania de Teatru pentru Copii și Tineret “Vasilache” va prezenta piesa “Povestiri de buzunar”.

După program, alături de Lucian Dragotă, copii se vor distra pe cinste în spaţiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei şi, bineînțeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării.

Expoziţie intitulată „Nuanţe de Moment”, care reuneşte cele mai reuşite fotografii de nuntă, poate fi vizitată până în data de 15 octombrie, în spaţiul special amenajat din incinta complexului sucevean. În cadrul expoziției sunt prezentate o serie de fotografii de nuntă realizate de-a lungul anilor de către studioul de fotografie sucevean Deluxe Photography. Vizitarea galeriei şi vizionarea expoziţiei se face gratuit.

Totodată, în fiecare zi de octombrie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, hipermarketul sucevean continuă să găzduiască “Lecțiile de dans gratuite”, în paşi de Quick Step, Rumba, Latino, Slow Fox, Samba, Tango, Vals sau Cha Cha.

Cursurile sunt oferite de şcoala de dans Fly Dance Club Suceava şi se desfăşoară la etajul Galleriei Mall Suceava, adresându-se atât celor care au înclinaţie spre dans, cât si celor mai puţin talentaţi, dar care se arată dornici să înveţe câteva mişcări.

“Da! Oricare dintre noi poate fi dansator, important e să vrem să facem asta. Oricine poate dansa, fie că bate ritmul cu piciorul fie că face tumbe sau dă din mâini şi din picioare ca şi cum pielea i-ar fi devorată de cele mai straşnice furnici. Da, poţi dansa!”, susţin instructorii şcolii de dans.

loading...