Noaptea Dee Jay-lor la Strikers Club din Iulius Mall


Intră acum și în grupul de

Pofteşti poveşti? Du-te la Cărtureşti!
Orice copil care pofteşte poveşti este aşteptat în ceainăria din Iulius Mall să servească celor mari un meniu complet de copilărie savuroasă, din 13 octombrie, în fiecare zi de marţi, de la ora 17.30.

Numele te poate ajuta sa castigi
În cinestea Sfintei Cuvioase Parascheva, Iulius Mall oferă cadouri instant bucovinencelor cu numele Parascheva şi vin de onomastică în centrul comercial.

Noaptea Dee Jay-lor la Strikers din Iulius Mall
Prilej de distracţie şi de voie bună, vineri, 15 octombrie, de la ora 22.00, în Strikers Club din Iulius Mall pe cea mai bună muzică. Linia melodică este garantată de DJ Tibiano, DJ Cornel, DJ Puff, DJ Lucianno şi DJ Andy care vor încălzi atmosfera cu ritmuri energice create special pentru dansul invitaţilor. Noaptea Dee Jay-lor la Strikers oferă muzică bună, băutură din partea casei şi super-animatoare!

Teatrul de păpuşi “Puppet”, în acţiune la Iulius Mall
Prichindeii sunt aşteptaţi la KidsLand, duminică, 17 octombrie, de la ora 12, la întâlnirea săptămânală cu eroii din basme şi poveşti populare.

„China, impresii de călătorie” – expoziţia de fotografie iscălită de Liviana Pânzaru va sta pe simeze la etajul Iulius Mall până pe data de 24 octombrie. Partenerii acestui eveniment sunt Uniunea Artiştilor Fotografi din Bucovina, filiala Suceava a Asociaţiei de Prietenie România – Republica Populară Chineză şi Asociaţia Culturală „Alianţa Pro Bucovina”.

La Iulius Mall poti castiga un look de milioane!
Cei care fac cumpărături de 70 de lei, până pe 24 octombrie, pot câştiga hainele dorite din Complexul Comercial Iulius Mall, sau premii oferite instant. Trei ţinute de damă sau bărbăteşti şi 100 de cosmetice Avon se câştigă zilnic pe taloane răzuibile. Doar la la Iulius Mall, poţi avea un look de milioane cu câţiva lei!


Intră acum și în grupul de