Berti Barbera si Nicu Patoi concerteaza la „Ristorante Da Vinci” din Suceava


Intră acum și în grupul de

Berti Barbera va susţine un concert duminică seară, 17 octombrie, începând cu ora 20.00, la “Ristorante Da Vinci” din Suceava, alături de bunul său prieten Nicu Patoi.

Berti Barbera a terminat facultatea şi a plecat să cânte cu ceea ce avea să devină formaţia “Voltaj ’88”. Primul său album, primele texte în limba engleză, primele semne ale unei implicări serioase în mica lume muzicală în care exista (sau începea să existe). Un alt vis i s-a împlinit atunci când şi-a auzit vocea pe un disc de vinyl. A redescoperit plăcerea de a cânta blues alături de Blue’s Convention şi ulterior Big Mamou, cu riscul de a renunţa la alte proiecte poate mai stabile. A urmat o nouă descoperire: muzicuţa. Apoi instrumentele de percuţie. Pasiunea pentru world music l-a facut să descopere cea mai consistentă sursă de inspiraţie pentru muzica modernă, filonul din care a aflat despre instrumentele tradiţionale de percuţie. O nouă modalitate de a se exprima, o nouă deschidere spre latura organică a ritmului.

Momentul “Taverna” i-a adus cea mai largă expunere, ajutându-l să folosescă ceea ce a învăţat până în acel moment şi să cunoască cea mai mare parte a oamenilor valoroşi din jurul său. De asemeni cele două turnee alături de “Timpuri noi”, anul în care a fost împreună cu Proconsul şi recentele proiecte alături de “Platonic Band”, “4Given” sau “13” i-au dat artistului ocazia de a folosi aproape tot arsenalul acumulat până atunci.

Seara de duminică se anunţă una specială alături de Berti Barbera şi Nicu Patoi.
Informaţii şi rezervări se pot obţine la numărul de telefon 0330/803.330


Intră acum și în grupul de