Caravana Miss Universe soseste la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Mult aşteptata caravană Miss Universe poposeşte sâmbătă şi duminică, 30 şi 31 octombrie, la Quartz Cafe din incinta Iulius Mall, unde între orele 12.00-20.00, se va desfăşura preselecţia Miss Universe. Concurentele vor beneficia de servicii de coafură şi machiaj, precum şi de şedinţe foto profesionale.

Next Generation Models revine cu ediţia 2010

Caravana care caută cele mai frumoase fete din Bucovina soseşte sâmbătă, 30 octombrie 2010, la Iulius Mall. Domnişoarele care vin la preselecţie trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 12 şi 20 ani şi o înălţime de peste 1,70 m. Evenimentul se va desfăşura în zona Atrium, la parterul centrului comercial, începând cu ora 13.00, când nume importante din domeniul modei îşi vor prezenta colecţiile de primăvară/vară 2011. Frumuseţile selectate vor participa la finala Next Generation Models, din 29 noiembrie, de la Teatrul Naţional Bucureşti, unde va fi anunţată câştigătoarea titlului de “Cel mai bun tânăr model al anului 2010”. Detalii pe www.bestmodels.ro

“Festivalul ofertelor spectaculoase” la Auchan continuă!

Hipermarketul din Iulius Mall Suceava pune la dispoziţie peste 500 produse cu preţuri promoţionale, până pe data de 2 noiembrie 2010. Timp de 15 zile, clienţii au ocazia să îşi umple cărucioarele cu preparate din carne, lactate, dulciuri, articole de îngrijire personală şi menaj, îmbrăcăminte, electronice, electrocasnice, cărţi şi jucării, toate la oferte greu de refuzat! Cumpărătorii vor avea parte de surprize şi vor beneficia de reduceri de până la 50%, dar şi de produse cadou la fiecare achiziţie. Campania promoţională se va desfăşura pe aleea centrală din Auchan.

Vernisajul expoziţiei “Identităţi” la Iulius Mall

Expoziţie colectivă de pictură, vineri, 29 octombrie, de la ora 17.00, semnată de artiştii Silvia Anton şi Neculai Ciochină, ambii din Iaşi, precum şi de Tudor Meiloiu, din Bucureşti.

Vernisajul expoziţiei va avea loc la etajul Complexului Comercial Iulius Mall.

Iulius Mall organizeaza Halloween Kids Party

Sărbătoarea zilei de Halloween este un prilej perfect pentru a aduna copii în spaţiul special amenajat pentru ei din zona Kidsland situată la parterul Complexului Comercial Iulius Mall, duminică, 31 octombrie, de la ora 16.00.

Va fi un spectacol cu dansuri, cântece şi costume oferit în Iulius Mall de Grupul Vocal Cheia Sol din Botoşani. Micuţii spectatori vor avea parte de multe surprize: facepainting, clovni şi dulciuri, toate ca să alunge spiritele rele.

Atelier de creaţie pentru copii

Zona KidsLand din Iulius Mall este rezervată prichindeilor care în fiecare sâmbătă sunt aşteptaţi să se distreze, să inventeze şi să coloreze.

Iulius Mall îi aşteaptă cu idei, culori şi artă, sâmbătă, 30 octombrie, începând cu ora 12.00, la KidsLand, unde copii vin cu grădiniţa sau cu părinţii să se distreze.

Vrei poveşti? Hai la Cărtureşti! – În fiecare marţi, de la ora 17.30, orice copil care pofteşte poveşti este aşteptat în ceainăria din Iulius Mall să servească celor mari un meniu complet de copilărie savuroasă.

Teatru de păpuşi “Puppet” – Prichindeii sunt aşteptaţi în Iulius Mall, la KidsLand, duminică, 31 octombrie, de la ora 12.00, la întâlnirea săptămânală cu eroii din basme şi poveşti populare.

Halloween Party la Bowling Strikers! – Sâmbătă, 30 octombrie, de la ora 22.00, la Bowling Strikers Club începe o mega petrecere-carnaval. Cel mai trăsnit costum va fi premiat!

Cupa Liceelor la Fotbal

Liceenii se vor întrece la fotbal, în perioada 30-31 octombrie la Iulius Mall, pe terenul cafenelei Quartz, iar probele eliminatorii vor începe la ora 10.00.
Organizatori evenimentului sunt: Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport.


Intră acum și în grupul de