Magie la discretie pentru prichindei, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Cei mai mici dintre suceveni sunt aşteptaţi duminică, 31 octombrie, începând cu ora 16.00, în Zona Food din Shopping City Suceava la Magic Halloween. Distracţia începe cu teatru de păpuşi, piesa Ivan Turbincă, după care îşi va face apariţia în scena Magicianul Christianis, cu un program senzaţional de magie şi iluzionism, momente vesele, fachirism şi animale exotice.

Magicianul Christianis a susţinut numeroase spectacole şi turnee în ţară şi străinătate, în faţa a mii de spectatori. Christianis este membru „International Brotherhood of Magicians”, cea mai mare organizaţie a magicienilor din lume. Pe lângă programe diversificate de magie, Christianis practică şi numere de fachirism, dar şi programe cu animale exotice, reptile, scorpioni, tarantule, papagali şi porumbei. Este singurul magician din România care foloseşte scorpioni imperiali în numere de magie, înţepătura acestora fiind foarte periculoasă.

Copiii sunt invitaţi să participe la concursul de costume, cu personaje cât mai spectaculoase, iar la final vom alege şi Cel mai interesant dovleac, concurs pentru care cei mici trebuie să aducă câte un dovleac decorat.

Câstigătorii concursurilor vor primi premii din partea Media Galaxy, Flanco, Alexandria Librarii, Inmedio şi reviste Cutezătorii.

Cei mici sunt aşteptaţi cu magie, veselie şi multe surprize la Magic Halloween.


Intră acum și în grupul de