Reduceri de toamna la pachetele de Revelion 2011


Intră acum și în grupul de

Sezonul rece se apropie cu paşi repezi, un motiv în plus pentru care Agenţia de Turism Hello Travel pune la dispoziţia tuturor locuitorilor municipiului reşedinţă de judeţ cele mai atractive oferte pentru ultimele luni ale anului, respectiv pentru Revelion.

„Agenţia << Hello Travel >> oferă clienţilor noştri care doresc să îşi rezerve un pachet pentru Revelion 2011, reduceri între 5-10%, în funţie de opţiunea aleasă, până la data de 15 noiembrie 2010”, a declarat pentru NewsBucovina Oana Marcu, directorul Agenţiei de Turism Hello Travel.

Pentru iubitorii plaiurilor mioritice, care aleg ca destinaţie de vacanţă România, agenţia vine în întâmpinarea lor cu cele mai atractive oferte pentru zona Predeal (hotel de 3 stele, all inclusive, 1700 lei/persoană, între 29 decembrie-2 ianuarie), Câmpulung (hotel de 3 stele, 4 nopţi, mic dejun inclus, plus petrecerea de revelion, la 830 lei/persoană, în perioada 29 decembrie-2 ianuarie), Suceviţa (pensiune de 3 stele, 4000 lei/vilă, 6 locuri de cazare, între 29 decembre-1 ianuarie, sau 30 decembrie-2 ianuarie), sau Putna (pensiune de 4 stele, completă – mic dejun, prânz, cină – masa de revelion, plus carnaval pentru a doua zi, la preţul de 1200 lei/persoană pentru 4 nopţi, în perioada 29 decembrie-2 ianuarie, sau 30 decembrie-3 ianuarie).

Totodată, pentru cei care doresc să se destindă la final de toamnă, agenţia de turism Hello Travel propune o săptămână de refacere în staţiuni balneare din ţară. Astfel, în lunile octombrie-decembrie, 6 nopţi de cazare cu mic dejun inclus şi două proceduri de tratament, costă 330 lei/persoană la Buziaş, Olăneşti sau Băile Felix, la hotel de 3 stele.

Pentru amatorii de turism extern, agenţia oferă posibilităţi cu deschidere spre Paris, în perioada 29 decembrie-3 ianuarie) – sejur de 6 zile, cu mic dejun inclus, o croazieră pe Sena şi turul panoramic al oraşului împreună cu un ghid, la preţul de 595 euro/persoană. Transportul este asigurat cu avionul. Pentru destinaţia Madrid, se asigură drumul cu avionul, şederea timp de 5 zile şi mic dejun inclus, totul la preţul de 379 euro/persoană, în perioada 29 decembrie-2 ianuarie.

O provocare inedită este dată de o croazieră pe Nil, pe un vas de 5 stele, timp de 11 zile (28 decembrie-7 ianuarie), incluzând 9 nopţi în regim de demipensiune (mic dejun inclus, plus prânz sau cină la alegere), totul la preţul de 1085 euro/persoana.

Romanticii pot opta pentru un revelion dedicat destinaţiilor exotice, în Singapore sau Malaezia, unde pot beneficia de transport cu avionul şi cazare cu mic dejun inclus în hoteluri de 5 stele (4 zile în Singapore şi 4 zile zile în Kuala Lumpur) pentru perioada 28 decembrie 2010 – 6 ianuarie 2011, la preţul 1850 euro/persoană.

O altă atracţie exotică pentru Revelionul 2011 este dată de Insulele Mauritius, unde pachetul oferă transport cu avionul, cazare cu demipensiune (mic dejun, prânz sau cină) în hotel de 5 stele (7 zile), pentru perioada 25decembrie-2 ianuarie 2011, la preţul de 2026 euro/persoană.

Pentru împătimiţii sporturilor de iarnă, Austria este una dintre destinaţiile perfecte, oferind în zona Salzburg, sejur de 8 zile, cu demipensiune, la 395 euro/persoană, ofertă valabilă în intervalul 26 decembie-2 ianuarie), sau în staţiunea montană Bansko din Bulgaria, sejur de 7 zile, la preţul de 318 euro/persoană, în perioada 27 decembrie-2 ianuarie.

Cele mai tari oferte la ski rămân în Austria, între 19 şi 26 decembrie 2010, la pensiune de 3 stele, pentru 7 nopţi de cazare cu demipensiune, la preţul de 289 euro/persoană, sau între 8 şi 29 decembrie 2010, în Austria la pensiune de 3 stele, pentru 7 nopţi de cazare cu demipensiune la 339 euro/persoană, iar pentru lunile februarie şi martie, în aceeaşi locaţie la 337 euro/persoană.

Nici Bulgaria nu se lasă mai prejos şi vine cu o super ofertă pentru lunile ianuarie şi februarie – 7 nopţi de cazare la pensiune de 3 stele, 203 euro/persoană, cu 10% reducere dacă rezervarea se plăteşte integral până la data de 30 noiembrie 2010.

„Pentru clienţii care apelează la serviciile noastre tardiv, respectiv în luna decembrie a acestui an, mai pot fi accesate pachetele last minute, prin care cumpărătorul plăteşte pachetul integral, sau cu reducere, în funcţie de numărul de locuri disponibile rămase”, a mai adăugat Oana Marcu.

Ofertele pentru vacanţa şi sărbătorile de iarnă puse la dispoziţie de agenţia de turism Hello Travel sunt printre cele mai avantajoase şi urmăresc să ofere clienţilor cele mai bune recomandări pentru un sejur reuşit.


Intră acum și în grupul de