Marcian Petrescu si „Trenul de Noapte”, in concert „La Fierarie”


Intră acum și în grupul de

Pub-ul boem “La Fierărie” pregăteşte sucevenilor o nouă seară de “Golden Șlagăr” alături de Cristi RANGU, Relu CALCEA, Lucian ANDRAȘCU, Ciprian BÂRSĂ.

Intrarea la concertul programat pentru joi, 28 octombrie, de la ora 21.00, este liberă.

În cadrul Turneului Naţional “Poveştile Bluesului”, cel mai bun muzicutist de blues din România, Marcian Petrescu şi formatia “Trenul de Noapte” vor susţine vineri, “La Fierărie”, începând cu ora 21.00, un concert. Marcian Petrescu este liderul trupei “Trenul de Noapte”, singura formaţie de Harmonica Blues din România.

Spre deosebire de primul album, intitulat “Dependent de blues”, un material aproape în întregime acustic, cu “Poveştile Bluesului” trupa s-a oprit asupra unui blues electric extrem de energic, cu o orchestraţie care îmbină clasicul cu modernul în ceea ce priveşte texturile sonore ale instrumentelor şi sound-ul general.

Printre piesele speciale de pe albumul “Poveştile Bluesului” se numără “Iubirea ta e ca un cancer”, cântec care beneficiază de prezenţa unui invitat de seamă, Sugar Blue, cel mai bun muzicutist de blues din lume al momentului şi câştigător a două Premii Grammy. Prin această colaborare, Marcian Petrescu este în acest moment singurul artist român de blues care a reuşit performanţa de a avea un asemenea invitat de talie internaţională pe un album de studio.

Intrarea la spectacolul găzduit de pub-ul boem sucevean costă 10 lei.

Pentru rezervări, sucevenii au la dispoziţie numărul de telefon: 0771 262 251.


Intră acum și în grupul de