DJ Sava si Raluka, pusi in umbra de Ansamblul „Arcanul”, la Balul Colegiului Economic „Dimitrie Cantemir”


Intră acum și în grupul de

Energia, entuziasmul şi distracţia s-au simţit din plin joi seară, 28 octombrie în Casa de Cultură a Sindicatelor, atât pe scenă, cât şi în sală, când a avut loc Balul Bobocilor de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” din Suceava.

Şi pentru că se apropie sărbătoarea Halloween-ului, organizatorii balului au ales ca temă principală a serii să se învârtă în jurul acestui eveniment, pregătind momente umoristice scenete şi paşi de dans în stilul zombi şi al fantomelor, mascota serii fiind reprezetată de un elev costumat în îndrăgitul Casper. Celebra fantomă a deschis seara într-o manieră nonconvenţională, plimbându-se pe role în faţa scenei.

Spectatorii au asistat la 15 numere pregătite minuţos de elevii claselor a XI-a şi a XII-a, cuprinzând tematica: ”Cum dansează fantomele”(XII E), „Scenetă la şcoală” (XI D), „Trupa Extrem Dance”, sceneta „Maya şi vrăjitoarele sale” (moment armonizat cu un puternic miros de tămâie şi cu râsete colorate venite din public), moment artistic (dans, voci comice pe fundal combinate cu mişcări de breakdance” (XII D), „Şcoala de fantome” (XI C), „Ritualul vrăjitoarelor pentru iubire” (XI i), „Caravana ROMCULTURA” (XI E-XI j), „Trupa Ritm Dance” (de la Palatul Copiilor), două momente artistice la ghitară, „Trupa instrumentala Fivers”, „Dansatorii lui Lady Gaga aterizaţi din Cecenia” şi sceneta „Vampirii în pijamale” (X F).

Cu toate că se aştepta ca prestaţia lui Dj Sava şi a Ralukai, care au făcut o figură bună, datorată în special celor două animatoare „exotice”, să ridice sala în picioare, publicul a explodat în momentul în care pe scenă şi-a făcut apariţia Ansamblul Studenţesc „Arcanul” de la Universitatea “Ştefan cel Mare” Suceava. Toată sala s-a ridicat în picioare, lumea făcându-şi loc de dans în spaţiul îngust dintre scaune, chiar şi pe treptele din incinta sălii.

Din păcate, s-a pus mai mult accent pe momentele artistice, respectiv umoristice, şi mai puţin pe prestaţia celor 22 de boboci.

Pentru titlurile de Miss, respectiv Mister Boboc al Colegiului Economic „Dimitrie Cantemir”, ediţia 2010, au candidat 11 fete şi 11 băieţi.

Practic, bobocii au fost supuşi la două probe. Una pe perechi, în care s-a apreciat creativitatea fiecărui „cuplu”, fiecărei echipe fiindu-i oferit un bostănel şi o pungă cu elemente surpriză, accesorii cu ajutorul cărora au trebuit să orneze bostanul şi să îi redea personalitate prin asemănarea cu un personaj. Astfel, concurenţii au sculptat în bostani chipul Contelui Dracula, al unui luptător Ninja, al unui Pirat din Caraibe etc.

A doua apariţie a bobocilor a fost în cadrul probei de seară, unde fetele şi-au etalat cele mai fumoase rochii, iar băieţii au adus stil şi eleganţă prin costumele purtate. Tot la acest moment, ca probă decisivă, bobocii au extras câte o întrebare legată de tema principală a balului – Halloween. În urma răspunsurilor, juriul alcătuit din 7 membri, a putut evalua spontaneitatea concurenţilor.

Bobocii au răspuns la întrebri de genul: „De ce nu poate ridica un schelet greutăţi?”, „Unde înoată fantomele?”, „De ce zboară vrăjitoarele pe mături?”, „De ce nu pot fi arestate fantomele?”, „Ce primesc copiii de Hallowen?”, „De ce se urcă scheleţii în copaci?”, ş.a.

Întrebările au fost puse cu scopul de a urmări inventivitatea participanţilor, care însă nu s-au arătat foarte creativi la această probă.

Una peste alta, printre emoţii şi invidii, au fost numiţi şi aleşii serii.

Au fost acordate titlurile Miss şi Mister din partea portalului TuşiRomânia, Denisei Crainicuc şi lui Tudor Tipa, aceştia find premiaţi cu 6, respectiv 4 bonuri valorice pe care le vor putea folosi în Pub Giovani din Suceava. Premiile au fost acordate de Ionuţ Bejinariu, manager portal la TuşiRomânia.ro.

Din partea site-ului îngerşidemon.ro au fost aleşi ca Miss şi Mister, Lavinia Rusu şi Răzvan Airinei.

Locul III la băieţi a fost ocupat de Glavan Alexandru, iar la fete de Andreia Albu.

Locul II la băieţi i-a revenit lui Marius Remus, respectiv Ralucăi Scheuleac la fete, iar pentru locul I la băieţi a fost desemnat Andrei Liteanu, împreună cu Paula Mazilu, la fete.

Tensiunea a crescut în momentul în care a urmat desemnarea celor mai aşteptate titluri ale serii.

Astfel, Miss Boboc 2010 al Colegiului Eonomic „Dimitrie Cantemir” i-a revenit Laviniei Rusu, iar titlul de Mister Boboc 2010 al liceului, lui Radu Auzeac.

Ca la orice competiţie şi decernare de premii, alegerile finale au stârnit cotroverse şi comentarii răutăcioase în rândul spectatorilor, dar învingătorii s-au bucurat de reuşită, iar învinşii au câştigat o experienţă în plus.


Intră acum și în grupul de