Scandalagii, ridicati de mascati dintr-un bar din Zvoristea (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Pentru că era ora închiderii barului şi gestionara le-a atras atenţia în privinţa acestui lucru, mai mulţi tineri au provocat scandal, fiind necesară intervenţia mascaţilor. Potrivit putătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, insp. Gabriel Panţiru joi, în jurul orelor 21.15, agenţii Postului de Poliţie Zvoriştea au fost sesizaţi telefonic de P. Cristi, administrator al unei societăţi comerciale cu privire la faptul că un grup de tineri provoacă scandal la barul din centrul satului Zvoriştea, administrat de firma sa.

La faţa locului, s-a deplasat un echipaj de poliţie în vederea aplanării scandalului, însoţit o grupă din cadrul S.I.R Suceava şi poliţiştii din cadrul Biroului Poliţiei Rurale, i-au imobilizat pe scandalagii şi i-au adus la sediul Poliţiei Municipiului Suceava.

„În urma cercetărilor efectuate, a rezultat faptul că Z. Andrei, de 20 ani, din comuna Adâncata, S. Alexandru, de 23 ani şi U. Marcel, de 30 ani, toţi din localitate s-au deplasat în seara zilei de 28.10.2010, în jurul orelor 19.00 la barul menţionat, unde au consumat băuturi alcoolice. La un moment dat, în local a venit şi L. Vasile, de 35 ani, din aceeaşi localitate, care s-a aşezat la masa celor trei, continuând să consume băuturi alcoolice.

În jurul orelor 21.00 gestionara le-a adus la cunoştinţă celor patru că programul de funcţionare este până la ora 21.00, motiv pentru care la această oră trebuie să părăsească localul. Cei în cauză au fost deranjaţi de solicitarea gestionarei, motiv pentru care au spart pahare şi scrumiere şi au răsturnat o parte din mobilierul barului. De asemenea au spus gestionarei că ei vor sta în local cât vor dori”, a precizat insp. Panţiru.

Acesta a mai adăugat că, din cauza comportamentului tinerilor, gestionara a luat legătura cu administratorul, care la rândul său a sesizat poliţia din localitate.

În baza probatoriului administrat, cei 4 suspecţi au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 ore sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi urma ca vineri să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de