“Brigada 2 pe trei” aduce buna dispozitie la Suceava


Intră acum și în grupul de

Grupul de umor “Brigada 2 pe trei” propune publicului sucevean dornic de relaxare şi amuzament, o porţie de comedie, pentru seara de sâmbătă, 6 noiembrie, începând cu ora 21.00, în Pub Boem La Fierărie.

Spectacolul “Setul Doi” este unul din cele trei spectacole de stand-up comedy ale grupului, alături de “Prima Bucată” şi “Versetul trei”.

Proiectul “Brigada 2 pe trei” a început în luna octombrie a anului 2008. Grupul, mai mult duet, este format din Flavius Kocsis din oraşul Bocşa, jud. Caraş – Severin şi Sorin Pârcălab din Marghita, jud. Bihor. Cei doi au activat câţiva ani în grupul de umor al Casei de Cultura a Studenţilor Timişoara, numit O.Z.N., grup cu care au participat şi au caștigat la Festivalul Național Studenţesc de Satiră şi Umor de la Tg. Mureş, în nenumărate rânduri.

De la înfiinţare şi până în prezent, grupul a lansat 4 spectacole de stand-up comedy intitulate în ordinea apariţiei lor: “Prima Bucată”, “Setul Doi”, “Versetul III” şi “Runda 4”. Fiecare show conţine un set individual de glume.

Tariful unui bilet este de 10 lei, iar calitatea show-ului este garantată de grupul umoristic.

Detalii despre activitatea trupei pot fi accesate pe www.brigada2petrei.ro


Intră acum și în grupul de