Expozitia Internationala de Grafica Satirica, la a IV-a editie


Intră acum și în grupul de

Centrul Cultural Bucovina şi Muzeul Bucovinei organizează, în perioada 5-30 noiembrie, Festivalul Satiric „Bucovina” 2010.

Ediţia de anul acesta a Festivalului Satiric „Bucovina” va debuta cu vernisajul Salonului Umorului Suceava, ediţia XXI (concurs naţional-internaţional) şi ediţia a 4-a a Expoziţiei Internaţionale de Grafică Satirică „Monitorul de Suceava”, pe data de 5 noiembrie, ora 12.00, la Muzeul de Istorie. Expoziţia Internaţională de Grafică Satirică este patronată de cotidianul Monitorul de Suceava http://www.monitorulsv.ro/expozitia-internationala-de-grafica-satirica .

La aceasta expoziţie internaţionala de grafică satirică s-au înscris 258 de caricaturişti din 56 de ţări cu un număr total de 718 caricaturi. În cadrul vernisajului se vor anunţa premianţii, se vor acorda premiile în mod oficial şi se va lansa catalogul expoziţiei internaţionale de grafică satirică în format digital (pe CD).

Tot cu acest prilej, cu ocazia vernisajului amintit, Ştefan Stroe şi Ion Draguşanul vor susţine un recital de epigramă.

La final membrii juriului concursurilor de caricatură anunţate, caricaturişti suceveni, precum şi bine cunoscutul timişorean, campion mondial de caricatură viteză, vor susţine o sesiune de portrete ale celor interesati din randul publicului prezent la vernisaj.


Intră acum și în grupul de