Diva Leontina Vaduva si baritonul Andras Chiriliuc, in concert la Catedrala Romano-Catolica din Suceava


Intră acum și în grupul de

La invitația baritonului Andras Chiriliuc, marea soprană a lumii, Diva Leontina Văduva, va fi prezentă la cea de-a 5-a ediție aniversară a concertului Crăciun la Suceava, duminică 26 decembrie 2010, începând cu ora 19:00, la Catedrala Romano – Catolică din Suceava.

Artiștii îl vor avea alături pe Maestro Alexandru Petrovici, unul din marii pianiști ai României.

Celebra starsoprano a lumii, Diva Leontina Văduva, a cărei carieră se împarte între cinci continente onorând invitațiile marilor teatre lirice ale lumii precum Metropolitan Opera, Bolshoi Theatr, Teatro alla Scala, Wiener StaatsOper, Royal Opera House sau Opera Palais Garnier, va interpreta alături de baritonul Andras Chiriliuc arii și duete din opere celebre. Programul va include și piese din repertoriul internațional specific sărbătorilor de iarnă din întreaga lume.

Concertul Crăciun la Suceava aflat la cea de-a 5-a ediție aniversară, este o manifestare inițiată de baritonul Andras Chiriliuc în anul 2005 din dorința de a oferi un regal artistic orașului natal, invitând în fiecare an artiști de anvergură internațională pentru marele public iubitor de muzică clasică. În edițiile anterioare evenimentul s-a bucurat de prezențe alese precum Diva Cristina Radu, Diva Kathleen McCalla, Diva Oana Andra.

Ediția din acest an este realizată de Asociația Joseph Schmidt în parteneriat cu Muzeul Bucovinei și Consiliul Județean Suceava.

Evenimentul se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Prințul Paul al României, iar intrarea va fi doar pe bază de invitaţii de confirmare.


Intră acum și în grupul de