Balci in toata regula la Galleria Mall din Suceava cu ocazia prezentei lui Adventure Land


Intră acum și în grupul de

Săptămâna trecută, Galleria Mall Suceava anunţa cu fast venirea celui mai renumit parc de distractii din România, în perioada 5-7 noiembrie, invitând sucevenii la super distracţie pentru a marca aşa cum se cuvine sărbătoarea Sfinţilor Mihail şi Gavril.

Ajuns însă la faţa locului, puteai constata că este vorba despre un orăşel destinat copiilor care conţinea, la prima vedere, patru utilaje de “senzaţie” pentru micuţii suceveni. Astfel, plătind câte 5 lei pentru fiecare distracţie, copiii s-au putut bucura de Hollywood Express (trenuleţ pe şine), FreeStyle (un utilaj tip roată special conceput pentru copii, cu un grad mic de risc), Helicopterul Aviator (utilaj pentru copii cu vârsta cuprinsă în între 4-10 ani), şi trenuleţul pentru “cei mai mici dintre pitici”.

Prinşi între activităţile de la Box Machine, Fotball Kick sau filmele de la Cinebank, copiii s-au putut bucura de delicioasa vată pe băţ vândută la preţul de 3 lei, kurtos kalacs cu scorţişoară, zahăr sau cocos la preţul de 10 lei, popcorn la 5 lei sau de porumbul fiert vândut cu 5 lei bucata.

De asemenea, organizatorii s-au gândit totuşi şi la cei mari (mămici, tătici, bunici sau trecători), amplasând un spaţiu special amenajat de unde însoţitorii prichindeilor au putut cumpăra: piept de pui la grătar (5 lei), murături (2 lei), cartofi prăjiţi (2,5 lei), pulpe de pui (3,5 lei), aripioare de pui (3 lei), hamsii (4 lei), carne la grătar (5 lei), mici cu pâine şi muştar (2 lei), carnaţi (3,5 lei), sau frigărui (5 lei) gata preparate.

Cumpărătorii au avut posibilitatea să mănânce într-un spaţiu amenajat cu mese şi bănci, în apropierea locului în care se gătea, mirosul si fumul delectând “tandru” papilele gustative ale vizitatorilor.

Iar pentru ca voia bună să troneze şi în rândul celor mari, determinaţi să nu ţină cont de deranjul culinar din zona de joacă a copiilor, aceştia s-au putut delecta şi cu vin roşu la 2 lei paharul, sau cu diferite sortimente de cafea, cu preţul cuprins între 1,5 şi 2,5 lei paharul.

Poate sub aşteptările celor mari, dar cu siguranţă la nivelul aşteptărilor celor mici, acţiunea iniţiată de Adventure Land a dat un strop de culoare parcării de la Galleria Mall.


Intră acum și în grupul de