„Balul Bobocilor” in Bowling Strikers Club


Intră acum și în grupul de

Bobocii Colegiului Tehnic „Samuil Isopescu” din Suceava îşi dau întâlnire pentru distracţie joi, 11 noiembrie, începând cu ora 22.00 în Bowling Strikers Club din incinta Complexului Comercial Iulius Mall.

Playground Cărtureşti

Librăria Cărtureşti îşi reia obiceiul de a transforma ceainăria, în fiecare joi, de la ora 17.30, în spaţiu de joacă pentru… cei mari. Aşa că, în timp ce te relaxezi la ceai sau răsfoieşti ultimele titluri beletristice, poţi juca amuzantele jocuri ale copilăriei: „Nu te supăra frate”, „Şah”, „Scrabble”, „Monopoly”, „Quatro”, „Mima”, „Rummy”, „Table”, „Uno” şi alte boardgames. Poţi să îţi aduci prietenii sau jocurile tale şi pe oricine vrea să se joacă sau să se relaxeze. Cărtureşti oferă 30% reducere la produsele ceainăriei.

Târg de Obiecte Handmade

Podoabe, haine, accesorii şi obiecte de decor deosebit de frumoase, toate meşterite în casă şi acum la mare modă, vor fi expuse spre vânzare în Iulius Mall în perioada 12-14 noiembrie. Parterul centrului comercial va fi împodobit cu standuri pline cu produsele şic, menite să ne facă unici, care aparţin nu doar artizanilor din Bucovina, dar şi celor din ţară.

Atelier de creaţie pentru copii

Dacă vrei să te distrezi, inventezi şi colorezi, în fiecare săptămână Iulius Mall te aşteaptă cu idei, culori şi artă! Sâmbătă, 13 noiembrie, începând cu ora 12.00, prichindeii vin la KidsLand să creeze, să se distreze şi să îşi facă noi prieteni.

Expoziţia de pictură „Identităţi” încă se mai poate vizita

Expoziţie colectivă de pictură semnată de artiştii Silvia Anton şi Neculai Ciochină, ambii din Iaşi, precum şi de Tudor Meiloiu, din Bucureşti va sta pe simeze, la etajul centrului comercial Iulius Mall, până pe data de 20 noiembrie.

Teatru de păpuşi “Puppet” – Prichindeii sunt aşteptaţi în Iulius Mall, la KidsLand, duminică, 14 noiembrie, de la ora 12.00, la întâlnirea săptămânală cu eroii din basme şi poveşti populare.

Pofteşti poveşti? Du-te la Cărtureşti! – În fiecare miercuri, de la ora 17.30, orice copil care pofteşte poveşti este aşteptat în ceainăria din Iulius Mall să servească celor mari un meniu complet de copilărie savuroasă.


Intră acum și în grupul de