Elena Gheorghe, deranjata de bliturile insistente ale fotografilor, la Balul de la „Sportiv”


Intră acum și în grupul de

Invitată să concerteze pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor cu ocazia Balului Bobocilor de la Liceul cu Program Sportiv Suceava, artista Elena Gheorghe s-a arătat deranjată în timpul prestaţiei muzicale de bliţurile fotografilor prezenţi lângă scenă pentru a imortaliza cele mai interesante momente, cerându-le să înceteze să îi mai facă poze şi reproşându-le că exagerează.

Cântăreaţa s-a arătat vizibil iritată de bliţurile insistente. „Pentru Dumnezeu, ce tot pozaţi? S-a terminat sesiunea foto domnilor! Suntem la concertul unui liceu, nu la Hollywood! Cred că aveţi mii de poze cu mine. Vă rog să faceţi poze profesionale, de la mijloc în sus”, s-a adresat, vizibil afectată, Elena Gheorghe fotografilor.

După acest incident, cântăraţa s-a mai sesizat în două reprize repetând din nou că nu se află la o şedinţă foto, ci la un bal.

Cu excepţia acestui moment stânjenitor, Balul Bobocilor de la Liceul cu Program Sportiv a fost unul deosebit datorită tematicii serii, şi anume „Festivitate de premiere”. Astfel, pe parcursul întregii seri, au fost invitaţi pe scenă elitele liceului la fotbal, handbal, lupte, rugby, sau volei, fiind menţionate şi personalităţi importante din sport, foşti elevi ai Liceului Sportiv. Nominalizaţii care au urcat pe scenă au fost premiaţi cu diplome de merit, alături de colegii lor filologi care au obţinut de-a lungul timpului rezultate importante la concursuril naţionale şi internaţionale de cultură generală.

Organizatorii, împreună cu ceilalţi elevi implicaţi în realizarea balului au pregătit: dansul majoretelor, sceneta „Fiţi copii cât mai puteţi!” (moment realizat de 14 elevi ai clasei a V-a), sceneta „Confuzie”, parodie cu fotbalistul Deşu, momente pregătite de trupa de dans a şcolii (“Cha Cha”, “Ciuleandra”, “Menuet”), schiţa umoristică „Impozit pe cal”, dans de pantomimă schiţat de o elevă a clasei a VIII-a, sceneta „Doi vulpoi” (realizată de un grup de elevi din clasa a XI-a E), interpretare la fluier de către elevul Adrian Grigorean, scenetă în limba engleză (umor englezesc), „Cum decurge o zi normală pentru elevii excentrici?” (scenetă), „Agenţia matrimonială” (moment umoristic), „Scrisoarea a III-a” (parodie), piese în folclor interpretate de elevele Loredana Prisăcariu, respectiv de Roxana Sava şi prestaţia unui grup de liceeni care au cântat muzică folk.

Atracţiile serii au fost cele 8 perechi de boboci, care au trecut treptat prin proba „Crazy” unde şi-au etalat cele mai trăznite vestimentaţii, urmată de proba abilităţilor sportive şi proba de seară, unde bobocii şi-au etalat cele mai elegante ţinute. Totdată, acestora le-a fost testată şi spontaneitatea, fiecare participant trebuind să alcătuiască un enunţ coerent din 5 cuvinte extrase la întâmplare.

La finalul serii, au fost desemnaţi şi câştigătorii, după cum urmează: Sânziana Mandiuc (Miss TuŞiRomânia), Emanuel Burlea (MisterTuŞiRomânia), Demetra Serediuc (Miss Babylon 2010), Irinel Proţiuc (Mister Sport), Demetra Serediuc (Miss Sport), Sânziana Mandiuc (Miss Popularitate) şi Ionuţ Andrei Serediuc (Mister Popularitate).

Pentru titlul de Miss Boboc 2010 al Liceului cu Program Sportiv Suceava au fost desemnaţi Roxana Ilaş, respectiv Ştefan Amanoloaie pentru titlu de Mister Boboc al Liceului cu Progam Sportiv Suceava.


Intră acum și în grupul de