Trofeu de excelenta pentru “Let’s Do It, Romania!” filiala Suceava la Gala Excelentei in Afaceri


Intră acum și în grupul de

“Let’s Do It, Romania!” filiala Suceava a obţinut “Trofeul de excelenţă” în cadrul Galei Excelenţei în Afaceri, care a avut loc, vineri, 5 noiembrie, la Conacul Domnesc. Potrivit Laurei Sandu, coordonator judeţean Suceava al proiectului, acest premiu de excelenţă este al tuturor celor implicaţi în proiect : voluntari, profesori, elevi, sponsori, presă şi tv oficialităţi,companii de salubritate.

“Este un premiu care certifică o activitate absolut meritorie, este o recunoaştere a celor peste 2.000 de oameni care nu au rămas indiferenţi chemării echipei Let’s Do It, România!, care au demonstrat că îşi doresc un judeţ mai curăţ, cu oameni mai responsabili, care au demonstrat că în România se întâmplă şi lucruri positive, unindu-se pentru o cauza comună.

Gala Excelenţei în Afaceri , ne-a promovat activitatea, proiectul în faţa unei comunităţi importante de oameni de afaceri suceveni.Vineri, mai mulţi oameni de afaceri suceveni ne-au felicitat şi şi-au manifestat interesul pentru a se implică şi a susţine proiectul Let’s Do It, România!, în 2011. Anul viitor, va fi mai uşor şi cu siguranţă vom avea performanţă mult mai bună, pt ca deja avem know-how, avem o echipă unită, am învăţat din greşeli, proiectul este mai cunoscut, avem daja propuneri de parteneriate”, a declarat Laura Sandu, subliniind că “2011 va fi practic pregătirea pentru Let’s Do It, World!”.

Ea a ţinut să menţioneze că “Let’s Do It, Romania!” este proiectul tuturor celor care cred că se mai întâmplă şi lucruri pozitive, o idee care a reuşit să cucerească 200.000 de locuitori ai României, autorităţi locale şi centrale, mass-media, companii, operatori de salubritate, persoane publice. “25 septembrie a fost doar începutul unei poveşti frumoase pe care ne propunem să o scriem în continuare împreună”, a spus coordonatorul “Let’s Do It, Romania!” filiala Suceava.

Ea a mai precizat că pentru prima dată în România, un proiect ca “Let’s Do It ,Romania!” a beneficiat de o campanie media care a spart barierele şi a înlăturat principiul exclusivităţii unui trust media, o campanie pentru care “Let’s Do It, Romania!” nu a dat niciun ban. “Toată acţiunea Let’s Do It, România!a fost realizată cu ajutorul voluntarilor şi a sponsorilor, partenerilor : sponsorizări cash 37.000 euro, iar restul au fost sponsorizări în materiale (saci ,mănuşi, apa etc.) şi servicii (campania media,consultanţă)”, a explicat Sandu, adăugând că “Let’s Do It, România!” face parte din comunitatea “Let’s Do It, World”, o comunitate în continuă creştere, a tuturor ţărilor care au făcut deja proiectul sau care urmează să îl implementeze.

“În această perioadă, echipele care au avut ceva mai mult timp liber decât Let’s Do It, România! s-au apucat de lucru şi se ocupă de organizarea acţiunii din 2012. Ar putea părea o nebunie o curăţenie la nivelul întregii Europe, mai ales o acţiune sincronizată. Colegii noştri din echipele de organizare internaţionale simt că se poate, caută ajutoare şi resurse la nivel internaţional pentru că această acţiune să fie un succes. Ne vom alătura şi noi cu siguranţă, nu putem stă deoparte, este vorba despre o acţiune de mare amploare, dar şi de solidaritate la nivel European”, a evidenţiat Laura Sandu, adăugând că din echipa de conducere Let’s Do It, Suceava mai fac parte Oana Olariu şi Adrian Sfichi.


Intră acum și în grupul de