Acasă Evenimente “Seara amatorilor”, in premiera “La Fierarie”

“Seara amatorilor”, in premiera “La Fierarie”


Intră acum și în grupul de

Asociaţia FIRESC organizează în premieră “La Fierărie”, în cadrul festivalului UNIFEST, “Seara Amatorilor”. Evenimentul va avea loc miercuri seară, începând cu ora 20.00, şi toţi cei care au vreun talent sunt invitaţi să şi-l pună în valoare pentru a fi premiaţi. Intrarea este liberă.

Distracţia continuă la pub-ul boem, joi, 18 noiembrie, de la ora 21.00, cu o ultimă seară de “Conversaţii Acustice”. După o serie de evenimente pe cinste a venit şi vremea finalului de sezon alături de Cristi Rangu, Relu Calcea, Lucian Andraşcu, Ciprian Bârsa. Intrarea va fi liberă.



La final de decembrie însă urmează Odyssey Unplugged, iar apoi petrecerea de Revelion, tot în aceeaşi formulă, doar “La Fierarie”.

Ziua de vineri, 19 noiembrie, aduce, începând cu ora 21.00, “FOLKLUNG”, primul eveniment dintr-o serie de 12, în cadrul Festivalului Concurs de Muzică Folk, desfăşurat la Suceava şi Gura Humorului în perioada noiembrie-februarie.

Primul finalist ce se va prezenta în faţa publicului este Viorel Gheorgiu, iar gazda acestor seri este Adrian BEZNA.

Intrarea este 5 lei şi reprezintă donaţie către Asociaţia CAST. Toate fondurile rezultate din acestă donaţie vor fi folosite exclusiv pentru premierea concurenţilor.

Cei care doresc să participe la “FOLKLUNG” sâmbătă, 20 noiembrie, începând cu ora 20.00 sunt aşteptaţi în Pizzeria “La Bomba” din Gura Humorului

Rezervări se pot face la numărul 0771/262.251.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version