Super concert marca Deepside Deejays, in Club Babylon


Intră acum și în grupul de

Sucevenii sunt invitaţi vineri, 19 noiembrie, în Club Babylon, la un super concert DeepSide Deejays, organizat în cadrul festivalului UNIFEST, susţinut de Asociația Studențească FIRESC.

Discreți, constanți, perseverenți și determinați, Deepside Deejays fac parte dintre artiștii ce au mizat încă de la lansare doar pe pasiunea lor comuna – muzica, demonstrându-și talentul și meritându-și succesul prin fiecare single. Piese precum “Hole you” și “Beautiful Days” și-au meritat de-a lungul timpului statutul de hit-uri, ținând pozițiile fruntașe ale topurilor radio și TV.

A.S.U.S. Party in Heaven!

Program special dedicat studenților unde cei mai petrecăreți și neconvenționali studenți vor fi recompensați cu premii din partea casei, joi, 18 noiembrie.
Petrecerea incendiară este organizată cu sprijinul A.S.U.S. – Asociația Studenților din Universitatea Suceava și va fi întreținută de Dj Cioco rezident Club Babylon Suceava.

De asemeni, barmanii vor pregăti o serie de shot-uri și cocktail-uri servite într-un mod neconvențional, alături de animatoarele care vor încălzi atmosfera.

Program este nerecomandat minorilor!

Angels & Devils Party în week-end în Club Babylon!

Distracție fără limite şi nebunie curată în Club Babylon Suceava în cadrul programului “Angels & Devils Party!”, sâmbătă şi duminică, 20-21 noiembrie.

Petrecerile vor miza pe un super mix cu muzică de club pregătit special de Dj Cioco şi o atmosferă incendiară creată de un spectacol special al celor mai sexy animatoare din Suceava. În weekend continuă şi super oferte la whisky si vodka!

Petrecerea va fi întreţinută de super animatoare! Programul este nerecomandat minorilor!

Rezervări și informatii se pot face la număul de telefon: 0758/536.725


Intră acum și în grupul de