Evenimente de seama “La Fierarie”


Intră acum și în grupul de

Pub-ul Boem “La Fierărie” aşteaptă scevenii în seara zilei de miercuri, 24 decembrie, începâd cu ora 21.00, la un concert susţinut de interpretul Dinu Olăraşu. Supranumit “spiriduşul folk-ului”, Dinu Olăraşu s-a născut la 18 februarie 1962, la Reşita, cântă şi compune cântece de 20 de ani. Pasiont de poezie, scrie primele versuri în scoala generală, dar învaţă să cânte şi la chitară, transpunerea versurilor sale pe muzică fiind o consecinţă logică.

Între 1984 -1985 evoluează în “Cenaclul Flacăra”, participând apoi la Festivalul Naţional de Muzică Folk “Om bun”. Apariţia sa mai este semnalată şi pe albumele “Din darul magilor”, volumele 2 şi 3. Debutează în anul 1998 cu albumul ‘Pur şi simplu’, iar în 2001, mai scoate un album intitulat “Vizavi”. Creatiile sale au fost aduse pe scenă de artişti precum “Pasărea colibri”, Alexandru Andries şi trupa A.S.I.A.

Intrarea se face contra sumei de 10 lei.

Seara de joi, 25 noiembrie, va fi una dedicată Stand Up Comedy cu trupa “Comedica”. Intrarea costă 10 lei.

Pub Boem “La Fierărie” aduce vineri, 26 noiembrie, de la ora 21.00, în atenţia publicului, Festivalul FOLKLUNG, alături de concurenta Cristina Andrieş, invitaţi fiind “Folk Frate!”

Intrarea costă 5 lei.

Cristina ANDRIEŞ este studentă la Facultatea de Arte Plastice, secţia Foto-video şi redactor-şef al site-ului de recenzii culturale www.mixuldecultura.ro A început să se joace cu muzica de când mergea de-a buşilea, dar prima chitară a primit-o la 14 ani, o Hora clasică pe care o vreme a scris poezii. A încercat să compună piese şi nu i-a ieşit rău, dar încă lipsea ceva… Atunci a intrat în scenă Mysha Ungureanu, de altfel şi chitaristul trupei Ză’Duff, care i-a transformat cântecele în ceea ce sunt ele acum: o combinaţie de folk, jazz, cu influenţe…. ghidate de inspiraţie. Aşa că nu vă aşteptaţi să auziţi piese folk în variantele lor originale. Dar aşteptaţi-vă să râdeţi mult, să vă simţiţi ca pe scenă şi să ridicaţi sprâncenele la un What’s Up în varianta reggae, să zicem. Şi, până la urmă, nu despre asta e vorba?

Sâmbătă, 27 noiembrie, începând cu ora 21.00 21.00, “La Fierărie” va fi Folk-Rock cu proiectul TIVODAR. Intrarea va fi 7 lei.

Rezervări se pot face la numărul de telefon: 0771/262.251


Intră acum și în grupul de