„Daruieste un Craciun”, o campanie de suflet pentru suflete


Intră acum și în grupul de

Fundaţia „Comunia” şi Shopping City Suceava invită sucevenii să se alăture Campaniei „Dăruieşte un Crăciun”, sub îndrumarea sloganului „Te îmbogăţeşti prin ceea ce dăruieşti”.

Împreună cu cei dragi poţi aduce bucurie în viaţa unor oameni cu nevoi speciale.
Pregăteşte un cadou (sau mai multe) de mărimea unei cutii de pantofi, frumos împachetat. Vei putea alege cui vrei să fie donat, în funcţie de conţinutul lui, astfel: pentru copii: jucărioare nepericuloase, rechizite şcolare, cărţi pentru copii, jocuri educative, produse de îngrijire personală, dulciuri neperisabile, articole de îmbrăcăminte ş.a., pentru familii: alimente neperisabile, produse de îngrijire personală, cărţi, accesorii vestimentare (căciulă, fular, mănuşi) etc.

Donaţiile se pot face la standurile Fundaţiei „Comunia” din Shopping City Suceava sau la sediul din Str. Mirăuţi, nr. 24 A, în fiecare zi de luni până sâmbătă, între orele 08.00 – 20.00, până pe 22 decembrie 2010.

Pentru detalii sunt puse la dispoziţie numerele de telefon: 0230/512370 sau 0740581282 şi adresa de email – [email protected]

Donaţii online se pot face pe www.comunia.ro sau în contul Fundaţiei Comunia deschis la Banca Transilvania RO06BTRL00501202N4348800.

Proiectul „Dăruieşte un Crăciun” a demarat în urmă cu doi ani, când peste 2500 de oameni au primit cadoul pregătit cu atâta generozitate de oameni cu suflet mare, oameni care au fost dispuşi să sacrifice timp şi bani pentru ca cei aflaţi în nevoie să poată avea bucuria unui Crăciun în 2008 şi 2009.

Obiectivul campaniei ce se desfăşoară anul acesta la Suceava este ca peste 5000 de persoane cu condiţii speciale să poată zâmbi de Crăciun.


Intră acum și în grupul de