Piroman la Fratautii Vechi


Intră acum și în grupul de

Un incendiu pus intenţionat, duminică la prânz, a distrus o gospodărie din comuna suceveană Frătăuţii Vechi. Alarma s-a dat imediat după primirea apelului la 112, astfel că militarii Detaşamentului de pompieri Rădăuţi, împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale comunelor Frătăuţii Vechi şi Frătăuţii Noi, au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea şi stingerea incendiului izbucnit la gospodăria lui Gheorghe C., din comuna Frătăuţii Vechi.

Potrivi ISU „Bucovina” Suceava, la sosirea echipajelor, ardeau depozitul de furaje şi acoperişul casei şi al adăpostului de animale, construcţie corp comun, existând posibilitatea de propagare la o locuinţă din imediata vecinătate.

Flăcările au fost stinse complet la ora 15.50, dar au ars depozitul de furaje, pe o suprafaţă de aproximativ 25 mp, acoperişul casei şi al adăpostului de animale, pe o suprafaţă de aproximativ 65 mp, circa 2 tone de fân şi 7 mc lemne de foc. Totodată, s-au degradat pereţii casei şi ai adăpostului de animale şi aproximativ 3 mc de cherestea.

Din primele cercetări, a rezultat că focul a izbucnit din cauza folosirii intenţionate a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Pompierii au salvat casa învecinată şi obiecte de mobilier.


Intră acum și în grupul de