Expozitie de graffiti, la Humor (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

O sută de panouri cu picturi graffiti, pe teme de iarnă vor fi expuse la Gura Humorului.

„În perioada 19-26 noiembrie a.c., I.S.J. a organizat şi coordonat lucrările de realizare a unei expoziţii cuprinzând lucrări pe tematica iernii, în tehnica graffiti, în cadrul căreia au fost realizate 100 de panouri de către 39 de elevi de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”, Colegiul Naţional „Petru Rareş”, Colegiul Naţional „Nicu Gane”, Colegiul Naţional „Mihai Băcescu” Fălticeni şi un student de la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava”, a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă şeful IŞJ Suceava, Petru Carcalete, precizând că panourile sunt mari de 3/2 metri.

Lucrările au fost realizate pe terenul de sport al Colegiului Tehnic „Petru Muşat” Suceava, sub îndrumarea profesorilor Baban Călin, Tabarcea Narcis, Luca Cătălin, Moroşan Nicolai şi Chifan Cătălin, de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava.

Petru Carcalete a mai menţionat că lucrările elevilor vor fi expuse la Gura Humorului, în perioada 5-31 decembrie, în cadrul amenajărilor prilejuite de proiectul Crăciun în Bucovina, iniţiat de Consiliul Judeţean Suceava.


Intră acum și în grupul de