Colindatori la… Frontiera (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră suceveni au fost colindaţi şi uraţi, în această perioadă, de grupuri de copii de la Grădiniţa nr.2 cu program prelungit şi de la Şcoala Generală cu clasele I- VIII nr.5 din Rădăuţi, care au fost răsplătiţi cu mici cadouri. „Ca în fiecare an instituţia noastră se implică în activităţile ce se desfăşoară pe plan social în concordanţă cu provocările şi întrebările ce se nasc în societatea civilă.

Dacă Poliţia de Frontieră a crezut de cuviinţă ca fiecare structură a sa, să patroneze material câte o unitate de învăţământ sau un cămin de bătrâni, este pentru că ne pasă şi pentru că noi nu trăim în afara societăţii civile ci în mijlocul ei” a declarat purtătorul de cuvânt al IJPF Suceava. cms. Ilie Poroch-Seriţan.

Potrivit acestuia, poliţiştii de frontieră suceveni nu se abat de la aceste norme civice, anul acesta îndreptându-şi atenţia către copiii de la Şcoala Specială „Sf. Stelian” şi către cei din Centru de plasament de tip familial „Universul Copiilor” din municipiul Rădăuţi, cărora le-a făcut o surpriză, fiind alături de ei la serbarea de sfârşit de an, unde le-a oferit îmbrăcăminte, rechizite şcolare, dulciuri şi fructe.


Intră acum și în grupul de