Cei zece brazi decorati la Iulius Mall vor smulge zambete la casele de copii si la azilele din Suceava

“Bradul de nota 10” la Iulius Mall

După ce zece licee din Suceava s-au întrecut până la data de 22 decembrie în a decora şi personaliza tot atâţia pomi de Crăciun, pe 23 decembrie, aceştia vor fi donaţi unor case de copii şi azile de bătrâni din Suceava. Iulius Mall va oferi şi cadouri acestor persoane.

Concurs Facebook – Până pe 23 decembrie 2010, poţi fi premiat pe Facebook!

Dacă devii fan Iulius Mall Suceava şi postezi pe wall-ul shopping-mall-ului o imagine de Crăciun oriunde făcută în care să apari alături de prieteni ai şansa să câştigi o invitaţie pentru două persoane de a patina la Ice Dream! “I Like” Iulius Mall Suceava = o repriză de patinaj alături de persoana iubită!

Parada lui Moş Crăciun continuă la Iulius Mall

Până în seara de Ajun, Moşi Crăciuni, Crăciuniţe, elfi şi alte personaje ale iernii vor defila prin Iulius Mall. Dansuri şi cântece tematice le vor însoţi paradele, iar fete nespus de frumoase vor împărţi dulciuri copiilor şi cumpărătorilor.

Tombola lui Moş Crăciun îşi aşteaptă câştigătorul marelui premiu

De sania moşului care vine la Iulius Mall a fost legat un Volkswagen Polo, iar renii trag din greu miile de premii. Până în seara de Crăciun, la cumpărături de minimum 100 lei, se câştigă zilnic un aparat Home Bread Moulinex, un aparat de gătit cu aburi Philips, un cuptor cu microunde Samsung, 50 cecuri de cumpărături de 10, 30, 50 şi 75 lei la toate magazinele din Iulius Mall, 50 cozonaci aromaţi şi bine rumeniţi şi 100 sticle Coca Cola de 2,5 litri.

Marele premiu al iernii este noul Volkswagen Polo! În 2010, Iulius Mall îţi aduce cât Moşul nu poate duce!

Playground Cărtureşti – În fiecare joi, de la ora 17.30, librăria Cărtureşti din Iulius Mall se transformă în spaţiu de joacă pentru… cei mari. Poţi juca amuzantele jocuri ale copilăriei: Nu te supăra frate, Şah, Scrabble, Monopoly, Quatro, Mima, Rummy, Table, Uno şi alte boardgames.

Aminteşte-ţi cât de liber te simţeai când erai copil şi vino să te joci chiar dacă eşti mare! Hai! Cărtureşti oferă 30% reducere la produsele ceainăriei.

Iulius Mall oferă senzaţie pe gheaţă la “Ice Dream”

Arena de gheaţă de la Iulius Mall a devenit cea mai atractivă destinaţie de distracţie în aer liber din Suceava şi oferă, între orele 14.00 şi 22.00, preţuri speciale pentru o repriză de distracţie: 6 lei/copil/elev/student şi 10 lei/adult.

Iulus Mall găzduieşte expoziţia “Minune prea mare”

Expoziţie de icoane bizantine pe lemn este închinată Naşterii Domnului, fiind realizate de elevii Şcolii nr. 4 şi “Eco Şcoala” nr. 10, ambele din Suceava.

Icoanele vor fi expuse la etajul Iulius Mall până în ultima zi din 2010.

Târgul Cărtureştilor – Până pe 31 decembrie, un deceniu de Cărtureşti este aniversat în librăria din Iulius Mall şi cu un târg de cadouri… deştepte!

Cu Iulius Mall te bucuri cu adevărat de sărbătorile de iarnă!

loading...