Mos Craciun isi strange caravana de la Galleria Mall

Cei mai mici dintre suceveni care nu au trecut încă pe la “Caravana lui Moş Crăciun”, mai au la dispoziţie ziua de joi, 23 decembrie, ca să se mai întâlnească cu Moşul şi cu ajutoarele sale, începând cu ora 18.00, la Galleria Mall Suceava. Copiii sunt aşteptaţi într-o lume de poveste alături de crăciuniţe, elfi şi reni care vor face fotografii cu copiii, vor oferi bomboane şi vor cânta alături de ei.

Până la sfârşitul acestui an, Galleria Suceava împreună cu Şcoala populară de Arte “Ion Irimescu” din Suceava vă invită la o expoziţie de artă decorativă.

Expoziţia aparţine elevilor Şcolii populare de arte “Ion Irimescu” şi are aproximativ 30 de lucrări făcute de aceşti elevi sub îndrumarea profesorilor coordonatori Viorica Moruz, Dumitru Rusu, Sorin Baciu şi Mihai Pânzaru-PIM.

Învață să dansezi la Galleria Suceava!

Galleria Mall Suceava, vă invită în fiecare zi de septembrie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30 la “Lecții de dans gratuite” (Quick Step, Rumba, Latino, Slow Fox, Samba, Tango, Vals sau Cha Cha ).

Da! Oricare dintre noi poate fi dansator, important e să vrem să facem asta. Oricine poate dansa, fie că bate ritmul cu piciorul fie că face tumbe sau dă din mâini și din picioare ca și cum pielea i-ar fi devorată de cele mai strașnice furnici. Da, poți dansa!

Lecțiile de dans sunt oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).

Ora de poveste, program zilnic dedicat copiilor la Galeria Mall

Până la sfârșitul acestui an, în fiecare zi de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Mall invită copii, bonele, părinții și bunicii la “Ora de poveste”. O oră specială, în care un cititor aparte va conduce auditoriul în lumea imaginară a poveștilor nemuritoare.

loading...