“FOLKLUNG” continua “La Fierarie” si in Noul An


Intră acum și în grupul de

Festivalul concurs de muzică folk – FOLKLUNG – care a debutat în luna noembrie a anului 2010 la Gura Humorului şi la Suceava, „La Fierărie”, îşi continuă preselecţia în Pub-ul Boem sucevean, vineri, 7 ianuarie de la ora 21.00, având-o concurentă pe Mirona Pascu.

Mirona Pascu este studentă în anul II la Jurnalism în Cluj-Napoca. A început să cânte la chitară în urmă cu 7 ani compunându-şi singură muzica și versurile. În ultimul an a participat la toate marile festivaluri și la majoritatea a câştigat premii. Cel mai recent este Premiul II la secțiunea “Soliști” pe care l-a obţinut la Festivalul Mediaș – Cetate Seculară.

Este născută sub zodia gemeni și i se spune mereu că este imprevizibilă și agitată. Îi place să îşi pună ideile în aplicare imediat. Este dependentă de internet și de ciocolata cu mentă.

Mihai Călian a început și el să cânte la festivalurile folk în urmă cu 2 ani. În prezent face parte din trupa “Maya”, alături de care cântă compozițiile sale, completate de ceilalți colegi de trupă.

Invitatul serii va fi Mihai Călian, alături de gazda evenimentului Adrian Beznă.
Intrarea costă 5 lei, iar suma strânsă la finalul serii va fi donata către fondul de
premiere al festivalului FOLKLUNG.

Motto-ul festivalului este “Fă-te frate cu folk-ul până treci criza”.


Intră acum și în grupul de