Adolescenti-problema din Germania, trimisi la „reeducare” intr-un sat din Suceava


Intră acum și în grupul de

Doi adolescenţi din Germania şi-au petrecut vacanţa la o familie dintr-un sat sucevean. Potrivit site-ului www.libertatea.ro, un reality-show difuzat în fiecare marţi de postul TV german Kabel 1, trimite adolescenţi-problemă, care i-au adus în pragul disperării pe părinţii lor, la “reeducare” în diverse ţări ale lumii.

Astfel, conform sursei citate, un băiat şi o fată din Germania, extrem de răsfăţaţi, au fost trimişi, recent, într-un sat din Suceava, la familia Cârloanţă, să vadă cum e să trăieşti în condiţii mai mult decât modeste. Michaela şi Tito au fost urcaţi în avion şi expediaţi în ceea ce credeau ei că va fi “o vacanţă de petreceri şi aventuri”, însă, ajunşi la destinaţie, au fost speriaţi de modul cum urmau să trăiască timp de o săptămână.

Cazaţi în casa gazdelor din România, nemţilor li se arată cum să ajungă la toaletă. Drumul prin noroaie, până la WC-ul străvechi din curte, e pentru ei o adevărată aventură. Şi spălatul în lighean a fost tortură, iar faptul că nu şi-au putut cumpăra ţigări şi alcool a fost un chin. Mai mult, fiindcă nu au pus osul la treabă, nu li s-a mai dat nici de mâncare, aşa cum era regula în casa românilor.

Coşmarul lor s-a încheiat cu succes, după ce şi-au dat seama că într- adevăr comportamentul lor îi supără enorm pe părinţi şi au promis să fie ascultători.

Sursa foto: www.libertatea.ro


Intră acum și în grupul de