Cenaclul literar judetean “Sagetatorul” se intruneste la Colegiul „Petru Rares”


Intră acum și în grupul de

Cenaclul literar județean al liceenilor “Săgetătorul” organizează, sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 11.00, în aula Colegiului Național “Petru Rareș”, prima ședință din 2011.

Programul va cuprinde: lectură din creația proprie a poetei Deniz Otay (laureată a unor importante concursuri literare), prezentarea revistei de atitudine culturală ALECART (proiect cultural vast, un parteneriat între Iași și Suceava, pe relația preuniversitar-universitar), propunerea și dezbaterea unui posibil Top al cărților de literatură apărute în 2010.

Moderatorul ședinței este proaspătul profesor Vlad Sibechi, poet și publicist, câștigătorul Marelui Premiu al ediției din 2010 a Concursului Național de Poezie “N. Labiș”.

Cenaclul este coordonat de profesorul Gheorghe Cîrstian de la Colegiul Național “Petru Rareș” și își desfășoară ședințele sub îndrumarea insp. șc. Nora Bulboacă de la ISJ Suceava.

“Sunt așteptați să participe elevi din toate liceele județului Suceava, creatori sau doar iubitori de literatură. Pot participa, de asemenea, și studenții creatori din Universitatea “Ștefan cel Mare” Suceava”, a declarat Dumitriţa Bianca Roşioru, secretarul Cenaclului literar “Săgetătorul”.

Informaţii suplimentare se pot găsi pe [email protected].


Intră acum și în grupul de