„O noapte nebuna, nebuna”, din nou pe scena Casei de Cultura Suceava

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava vor urca din nou, miercuri, 26 ianuarie, de la ora 19:00, actorii teatrului din Botoşani “Mihai Eminescu” care vor interpreta piesa „O noapte nebună, nebună”, spectacol a cărei premieră la Suceava a avut loc pe data de 25 noiembrie 2010.

Spectacolul „O noapte nebună, nebună” este o adaptare după textul lui Ray Cooney, renumit actor şi dramaturg englez, supranumit „Feydeau al Angliei”, apreciat atât de public, cât şi de critica de specialitate, fapt recompensat prin acordarea titlului de „Ofiţer al Ordinului Imperiului Britanic”. Comedia „O noapte nebună, nebună” poate fi considerată, în egală măsură, o farsă, o comedie de moravuri, o satiră politică, dar şi toate acestea la un loc, fără a ştirbi cu nimic din calităţile vreuneia dintre cele trei. Răsturnările de sitiuaţie, încurcătura de minciuni, acumularea de personaje-surpriză, rafinamentul comicului de limbaj, contrastul dintre adevărata faţă a protagoniştilor şi ceea ce se consideră ei a fi, multitudinea de tipologii – toate converg spre o succesiune ameţitoare de situaţii comice, fapt ce contribuie la realizarea unei comedii savuroase în viziunea regizorului Alexandru Vasilache.

Scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, costumele sunt realizate de Alina Dincă, coregrafia este realizată de Victoria Bucun, iar traducerea a fost asigurată de Lucian Băleanu.

Biletele costă 16 lei (6 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari) şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava (intrare B, etaj 1).

Informaţii şi rezervări se pot obţine la numerele de telefon 0230/523.718 sau 0330/401.807

loading...