Locurile de munca vacante din judet se adreseaza tot muncitorilor necalificati


Intră acum și în grupul de

Statistica Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava arată că în perioada 20-27 ianuarie, la nivel de judeţ, cel mai mare număr de locuri de muncă vacante se adresează muncitorilor necalificaţi care sunt solicitaţi la ambalarea produselor solide şi semisolide (19 locuri la Rădăuţi) şi confecţionerilor-asamblori articole din textile (15 posturi la Suceava).

Săptămâna aceasta, oferta locurilor de muncă este slabă şi pentru municipiul Vatra Dornei, unde se caută spre angajare oameni pentru calificările: asistent manager (1), mecanic auto (2), tăietor la fierăstrău panglică (2).

Alături de cele 15 posturi destinate calificării de confecţioner-asamblor articole din textile, în municipiul Suceava există cele mai multe posturi vacante, care oferă posibilitate de angajare oamenilor calificaţi ca: operator calculator electronic şi reţele (1), agent vânzări (1), asistent în relaţii publice şi comunicare (3), casier (1), coafor (1), tinichigiu carosier (2), electromecanic auto (1), mecanic auto (1) şi confecţioner articole din piele şi înlocuitori (3).

Dacă în intervalul 13-20 ianuarie, exista un total de 66 de locuri de muncă vacante la nivel de judeţ, în săptămâna dedicată perioadei 20-27 ianuarie, la nivelul judeţului Suceava sunt disponibile doar 53 de posturi.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava, telefon 0230/523.279, int. 104.


Intră acum și în grupul de