Aproape 300 de copii și tineri din România și Republica Moldova concurează la Vatra Dornei în cadrul Festivalului Internațional de Muzică Ușoară și Populară „Starul de Mâine”


Intră acum și în grupul de

Asociația „GREEN-LAND BUCOVINA” împreună cu SC. DYA MUSIC PRODUCTION SRL, organizează  Festivalul Internațional de Muzică Ușoară și Populară „STARUL DE MÂINE „, ediția I, Vatra Dornei. Evenimentul se va desfășura în perioada 22-23 Aprilie 2023 în sala Casei de Cultură Platon Pardău Vatra Dornei.

„Pornind de la profilul asociației noastre, urmărind obiectivele propuse, în vederea promovării artei muzicale, dorim să realizăm evenimente de calitate, care să pună în valoare copii și tinerii cu aptitudini în interpretarea vocală”, arată organizatorii. Festivalul se adresează copiilor și tinerilor iubitori de muzică ușoară (pop românesc și internațional) și muzică populară, din țară și din străinătate, care activează și primesc îndrumare prin intermediul palatelor și cluburilor copiilor, grădinițelor, școlilor, liceelor, asociațiilor culturale și școlilor private, cu vârste cuprinse între 4-20 ani. Juriul festivalului-concurs este compus din nume prestigioase din domeniul muzicii ușoare și populare, a culturii românești, compozitori, artiști interpreți, profesori de muzică, oameni de radio: Nicolae Caragia, Rawanne, Andrei Boaghe, Tudor Turcu, Anca Apetroaiei, Pamfil Roată, George Vanvu, Mariana Maloș, Maria Mihali și Mihaela Ungureanu. Vor fi acordate trofee, diplome și cadouri tuturor participanților, dar și premii în bani în valoare de 8000 lei. Prezentarea Festivalului va fi realizată de Doru Bighiu.În Gala Laureaților, pe lângă premierea meritorilor concurenți, vor avea loc și micro-recitaluri ale artiștilor din juriul și al directorului artistic al festivalului – DYA! În cadrul competiției vor participa 270 de concurenți cu vârste cuprinse între 4 și 20 ani din România și Republica Moldova.


Intră acum și în grupul de