Un bărbat care a smuls din mâna casierei unui magazin aproape 4000 de lei, arestat de Judecătoria Rădăuți


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost arestat de Judecătoria Rădăuți pentru tâlhărie calificată. Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în data de 13 aprilie 2023, la orele 20.50, un bărbat  a pătruns în interiorul unei societăţi comerciale din Rădăuți și a smuls din mâna casierei R.A. , suma de 3984 lei, rezultată din încasările din acea zi, pe care și-a însușit-o pe nedrept, după care a părăsit în fugă incinta unității comerciale.Prin ordonanța organului de cercetare penală din data de 14.04.2023, confirmată procedural de procurorul de caz, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspectul B.I.G pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată”.

Ancheta a stabilit că în timp ce se afla în fața unei societăţi comerciale din Rădăuți profitând de momentul în care casiera R.A. număra suma de bani provenită din încasările din acea zi, a pătruns în magazin, unde printr-o acțiune violentă, respectiv smulgere, a sustras din mâinile acesteia suma de 3984 lei, pe care și-a însușit-o pe nedrept părăsind în fugă locul săvârşirii faptei.

Față de inculpatul B.I.G a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 ore, iar în data de 15.04.2023, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă la judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Rădăuţi faţă de inculpatul B.I.G  pentru o perioadă de 30 de zile, propunere care a fost admisă.Cercetările în acest caz continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.


Intră acum și în grupul de