Marş antiviolenţă, antidrog, antitutun și de prevenire a accidentelor rutiere în municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din Sistemul de Protecţie a copilului aflat în dificultate „EUROACTIV”, Asociaţia „Plai Străbun”, Asociaţia „ALECS GROUP”, și Compartimentul de Prevenire și analiză din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Suceava, Inspectoratul de Poliție Județean Suceava, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava și Inspectoratul de jandarmi Suceava, organizează joi 18.05.2023 între orele 13:00 – 14:30 un marş antiviolenţă, antidrog, antitutun și de prevenire a accidentelor rutiere.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul Săptămânii Naţionale a Voluntariatului 2023 din perioada 15 – 21.05.2023, la a XII-a ediţie şi, are ca scop sensibilizarea opiniei publice şi a factorilor de decizie în vederea diminuării obstacolelor şi de prevenire a consumului de droguri, plante etnobotanice, violenţă, tutun şi accidente rutiere.

La sfârșitul Marșului antiviolență, organizatorii invită sucevenii să participe la o simulare de accident rutier ce se va desfășura pe esplanada Palatului Administrativ. unde vor participa şi autorităţile judeţene şi conducerea judeţului, alături de reprezentanții IPJ, IȘJ, ISU, IJJ, şi reprezentanți ai societăţii civile.

Acțiunea se va desfășura pe străzile Str. Ștefan cel Mare, Str. Ana Ipătescu, Str. Mitropoliei (Primărie – Biblioteca Judeţeană – până în fața Palatului Administrativ Suceava).


Intră acum și în grupul de