Peste 400 de locuri de muncă în mai multe domenii oferite la Bursa Generală a Locurilor de Muncă de la Suceava


Intră acum și în grupul de

Bursa Generală a Locurilor de Muncă ce se va organiza vineri începând cu ora 10:00 la Iulius Mall Suceava este deschisă pentru toate persoanele interesate de un loc de muncă, fără limite de vârstă sau nivel de studii, iar solicitanţii rezidenţi în alte localităţi din judeţ, pot participa la bursa din Fălticeni ( sediu, ora 10), Rădăuţi (Casa Germană, ora 9),  Gura Humorului (Centrul de Educație Incluzivă ”Sf. Andrei”, ora 10) sau la  Vatra Dornei (Casa Culturii, ora 10), anunță AJOFM Suceava.

Potrivit sursei citate, bursa din Suceava, la parterul de la Iulius Mall, va începe  la ora 10 și  va oferi un spațiu pentru interviurile cu angajatorii, alături de materialele promoționale ale firmelor participante, precum și un spațiu cu standurile informative și de suport: standul Tinerilor NEETs, standul Cursurilor de formare profesională, standul Economiei sociale, standul Direcției Generale Anticorupție, Standul EURES al ocupării în Spațiul Economic European, standul pentru Refugiați din Ucraina, standul pentru Persoane cu dizabilități, standul de suport pentru Romi, standul pentru promovarea Uceniciei la locul de muncă.  Persoanele inactive, care nu au găsit locul de muncă potrivit și doresc să-și însușească noi competențe profesionale se pot înscrie la cursuri gratuite, la standul ” Cursuri de formare profesională”.

La Suceava sunt deja peste 30 de angajatori interesați să recruteze personal la interviurile de la bursă, iar locurile vacante înregistrate au trecut de 400.

Candidații cu nivel de studii mediu sau profesional pot ocupa unul din posturile de maistru industrializarea lemnului, electrician, șofer, tehnician sisteme de supraveghere video, tehnician mecanic, contabil, electrician, electromecanic, macaragiu, stivuitorist, mecanic auto, instalator, recepționer, ospătar, bucătar, patiser, brutar, cofetar, lucrător comercial, agent asigurare, confectioner, operator la mașini cu comanda numerică, morar, cele mai ofertante domenii de activitate pe acest segment fiind  construcțiile, alimentație publică, restaurante și celelalte domenii specifice HORECA.

Candidații cu nivel superior de studii pot opta, până în prezent, pentru posturi  de inginer, designer grafică, designer mobilă, specialist resurse umane, asistent manager, economist, analist vânzări, analist achiziții, cele mai ofertante domenii pentru acest nivel de studii fiind construcțiile, fabricarea de mobilă, fabricarea hârtiei și a cartonului ondulat.

Candidații care nu au nicio calificare se vor putea angaja ca ambalator, îngrijitor spații hoteliere, manipulant, muncitor necalificat in construcții, ajutor ospătar, lucrător în bucătărie.


Intră acum și în grupul de