Club Babylon pregateste “Student Nightfall Party!”


Intră acum și în grupul de

Club Babylon Suceava pregăteşte pentru seara de joi, 10 februarie, un program special intitulat – “Student Nightfall Party”, dedicat celor mai neconvenţionali şi petrecăreţi studenți, în cadrul căreia aceştia vor fi recompensaţi cu premii din partea casei.

Petrecerea incendiară este dedicată studenților din Universitatea Suceava și va fi întreținută de Dj Cioco, rezident în Club Babylon Suceava.

Totodată, barmanii vor pregăti o serie de shot-uri și cocktail-uri servite într-un mod neconvenţional, alături de oferta zilei de joi – 300 de shot-uri de vodka gratis.

Petrecerea va fi întreţinută de animatoare, iar programul este nerecomandat minorilor!

“I love party!” de Valentine’s Day în Club Babylon

Pentru week-end, clubul sucevean a programat “I love party in Valentine’s Week-end”, în cadrul căruia contină ofertele la băutură – sâmbătă (300 de shot-uri de vodka gratis), vineri şi duminică (vodka la 55 lei şi Tuborg la 2 lei doza).

Petrecerile vor miza pe un super mix cu muzică de club pregătit special de Dj Cioco şi o atmosferă incendiară creată de un spectacol special al animatoarelor, într-un show de lumini amețitor.

Petrecere întreţinută de animatoare este nerecomandată minorilor!

În fiecare seară, la fiecare masă rezervată se va oferi un bon de reducere cu care se va participa la o tombolă, organizată la ora 03.00 a serii respective, premiul constând într-o consumație echivalentă cu cea din acea seară.

Rezervări și informaţii se pot obţine la numărul de telefon: 0758/536.725


Intră acum și în grupul de