Casatorii de o zi, la Galleria Mall Suceava, de Valentine’s Day

Galleria Mall invită sucevenii în perioada 7-13 februarie, să îşi demonstreze iubirea faţă de partenerul de viaţă, oferindu-le posibilitatea de a fi căsătoriţi pentru o zi, implicit să câştige la marea tombolă un week-end romantic la Veneţia.

În plus, zilnic sunt oferite celor îndrăgostiţi 10 vouchere de cumpărături în valoare de 25 de lei.

Pot participa la tombolă doar persoanele care au împlinit vârsta de minim 18 ani.

Marea extragere a premiului cel mare va avea loc duminică, 13 februarie începând cu ora 18.00 în timpul concertului celor de la DeepCentral!

Expoziţie de fotografie artistică de nuntă la Galleria Mall

Expoziţia de fotografie artistică de nuntă intitulată “Jurnal de nuntă”, semnată de artistul fotograf Ovidiu Leşan poate fi vizitată în această lună la Galleria Mall Suceava.

Expoziţia cuprinde o selecţie de fotografii din portofoliul fotografului, surprinse de-a lungul timpului, atât instantanee fotojurnalistice de nuntă, cât şi fotografii din sedinţele foto de după aceasta (Trash the Dress).

Aşadar toţi sucevenii, dornici să savureze frumosul şi emoţiile transmise prin fotografiile prezentate în expoziţie, precum şi viitori miri care sunt în căutarea unui fotograf pregătit să facă faţă mult aşteptatului eveniment din viaţa lor, sunt aşteptaţi la Galleria Suceava.

Piesa de teatru “Ileana cea şireată” jucată la Galleria Mall

Compania de Teatru pentru Copii și Tineret “New Talents” va prezenta sâmbătă, 12 februarie, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa “Ileana cea şireată”. Accesul este gratuit!

După program, copiii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiați cu cele mai simpatice jucării.

Așadar, în fiecare sâmbătă la Galleria Mall Suceava copii au liber la joacă, iar părinții au liber la shopping!

Întâlnire cu Bobo, clovnul preferat al copiilor la Galleria Suceava

În fiecare zi a lunii februarie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copii, bonele, părinții și bunicii la “Întânire cu clovnul Bobo”. Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo.

Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te așteaptă seară de seară la Galleria Suceava!

Mini playback show la Galleria Mall

Toți copiii talentați sunt invitați duminică, 13 februarie, începând cu ora 16.00, la Galleria Suceava, să-și exprime capabilitățile artistice în cadrul programului “Mini Playback Show”.

Bineînțeles, toți vor fi premiați pentru curaj, iar cei mai buni în interpretare, dans, playback se vor califica pentru semifinalele din luna iunie.

Așadar, vedetele familiei dvs. sunt așteptate în fiecare duminică la Galleria Suceava!

loading...