Baritonul sucevean Andras Chiriliuc, inscris in Enciclopedia Personalitatilor din Romania


Intră acum și în grupul de

Baritonul Andras Chiriliuc a fost înscris la 25 ianuarie 2011 în Enciclopedia Personalităților din România din cadrul Hübners Who is Who.

Enciclopediile seriei Hübners Who is Who sunt deja de decenii o referinţă de încredere pentru activitatea publicistică şi ştiinţifică. Datorită intensificării relaţiilor, politice şi economice internaţionale creşte şi interesul la nivel internaţional asupra personalităţilor din toate domeniile vieţii publice.

Aceste enciclopedii ale personalităţilor, care cuprind biografii scurte actuale şi informaţii de bază importante au devenit mijloace ajutătoare indispensabile pentru realizarea de legături personale şi contacte profesionale. Această enciclopedie vitală pentru jurnalişti şi oameni de ştiinţă este, de asemenea, o sursă de informaţii valoroasă pentru factorii de decizie din politică şi ştiinţă, intrând deja în dotarea de bază a oricărui birou. Permite o cercetare genealogică orientată şi oferă generaţiilor următoare o privire în viaţa privată şi profesională a predecesorilor lor. Această operă promovează şi valorile familiei şi vechile tradiţii.

Hübners Who is Who

Operastar Andras Chiriliuc, unul dintre cei mai talentați și glamour artiști lirici români de astăzi s-a născut la 16 august 1983 la Suceava. Încă din copilărie era evident că va deveni interpret, destinul său fiind muzica. A urmat cursurile Colegiului de Artă “Ciprian Porumbescu” din Suceava, continuându-și studiile la Colegiul Național de Artă “Ion Vidu” din Timișoara și în cadrul Facultății de Muzică a Universității de Vest din Timișoara unde a lucrat cu remarcabilii profesori Maestra Elena Gaja și Maestro Alexandru Moisiuc. Vocea magnifică a lui Andras Chiriliuc și prezența scenică orbitoare l-au stabilit ca un unic star internațional al operei.

Andras Chiriliuc și-a făcut debutul internaţional în 2007, la Centrul Internaţional al Muzicii de la Moscova cu Musica Latina, un concert special realizat de Fundația Irinei Arhipova. Atunci Andras Chiriliuc a întâlnit-o pe legendara mezzosoprană rusă, Diva Irina Arhipova care l-a felicitat şi care i-a prezis viitorul său în muzică. A cântat împreună cu legendarul tenor rus, Vladislav Piavko, Maestrul baritonului Andras Chiriliuc. În acelaşi an, cântă în onoarea intrării României în UE, într-un concert de gală special la Moscova, pentru mai mult de 80 de ambasadori, membri ai Guvernului Federației Ruse și Administraţiei Prezidenţiale. Restul pentru Andras Chiriliuc este istorie.


Intră acum și în grupul de