Club Babylon pregateste „Funky Student Party!”


Intră acum și în grupul de

“Funky Student Party” este tematica serii de joi 17 februarie, din Club Babylon Suceava, un program special dedicat cu precădere celor mai petrecăreţi studenți, care vor fi recompensaţi cu premii din partea casei!

Petrecerea incendiară dedicată studenţilor din Universitatea Suceava va fi întreținută de Dj Cioco, rezident în Club Babylon Suceava.

Totodată, barmanii vor pregăti o serie de shot-uri și cocktail-uri servite într-un mod neconvenţional, alături de oferta zilei de joi, când se vor da 300 de shot-uri de tequila gratis.

Petrecere întreţinută de animatoare este nerecomandată minorilor!

“Club Life! Waiting for spring” în Club Babylon

Week-end-ul aduce în Club Babylon Suceava programul “Club Life!”, vineri, sâmbătă şi duminică, 18-20 februarie, alături de cele mai tentante oferte la băuturi.

Petrecerile vor miza pe un super mix cu muzică de club pregătit special de Dj Cioco şi o atmosferă incendiară creată de un spectacol special al animatoarelor, într-un show de lumini amețitor.

Aşadar, în week-end contiună şi super ofertele la vodka şi whisky, alături de 300 de shot-uri de tequia gratis şi vodka la 55 lei, respectiv bere Tuborg la 2 lei doza.

Petrecere întreţinută de animatoare este nerecomandată minorilor!

În fiecare seară, la fiecare masă rezervată se va oferi un bon de reducere cu care se va participa la o tombolă, organizată la ora 3.00 a serii respective, premiul constând într-o consumație echivalentă cu cea din acea seară.

Rezervări și informaţii se pot obţine la numărul de telefon: 0758/536.725


Intră acum și în grupul de