Caravana “Miss Universe poti fi chiar tu” ajunge la Iasi


Intră acum și în grupul de

Organizaţia Miss Universe România invită moldovencele la preselecţie!

Caravana Miss Universe poţi fi chiar tu! va ajunge în weekend-ul acesta la Iaşi, moment care anunţă că pentru tinerele din Moldova, cunoscute pentru frumuseţea şi ambiţia lor, a sosit momentul evaluării. Astfel, pe 5 şi 6 martie, respectiv sâmbătă şi duminică, frumoasele Moldovei sunt aşteptate la ERA Park Mall, între orele 12.00 şi 18.00.

“În istoria Miss Universe România, Moldova deţine conducerea, cu 3 titluri adjudecate. În anul 1991 Daniela Nane, născută la Iaşi, a reprezentat pentru prima dată România la Miss Universe. O a doua participare a unei moldovence la cel mai important concurs de frumuseţe al lumii, a fost cea a gălăţencei Julia Verdeş, în 1998. În 2009 Moldova a revenit pe marea scenă prin prezenţa Biancăi Elena Constantin, din Piatra Neamţ. Până în prezent niciuna dintre acestea nu a reuşit performanţa de a aduce o coroană Miss Universe în România, dar cred că timpul nu este pierdut”, a declarat Valentina Ionescu, Director Program Miss Universe România.

Participantele la preselecţie trebuie să fi împlinit vârsta de minimum 18 ani (până la 1 februarie 2011) şi maximum 26 de ani (împliniţi după data de 1 februarie 2011), să aibă cetăţenie română şi domiciliul stabilit în România cu cel puţin 6 luni înainte de desfăşurarea selecţiei naţionale.

Participantele trebuie să aibă înălţimea de minimum 1,70 m (fără tocuri) şi măsuri cât mai apropiate de 90 – 60 – 90.

“Experienţa anilor precedenţi mă îndreptăţeşte să cred că printre finaliste se vor număra cu siguranţă fete din Moldova, cu şanse reale de a ajunge în topurile frumuseţii. Concurentele din 2009 şi 2010 care au venit din această zonă au dat dovadă de caracter puternic, ambiţie, putere de muncă şi poate chiar întruchiparea acestor atuuri este Bianca Elena Constantin. Nu am nicio îndoială că ea constituie un model pentru alte candidate la titlul suprem al frumuseţii, ştiut fiind faptul că în Moldova sunt poate cele mai frumoase şi fermecătoare femei din România”, a spus Luminiţa Iordănescu, Director Artistic al Organizaţiei Miss Universe România.

Preselecţiile din Iaşi se vor desfăşura sâmbătă, 5 martie 2011 şi duminică, 6 martie 2011, la ERA Park Mall, în intervalul orar 12.00 – 18.00. Concurentele trebuie să vină nemachiate, cu părul proaspăt spălat, şi să aibă la ele un costum de baie şi încălţăminte cu toc. Probele pe care le vor susţine vor fi următoarele: şedinţă foto, defilare tip catwalk şi interviu.


Intră acum și în grupul de