Incendiu provocat de un aparat de sudura la un atelier auto din Sadova


Intră acum și în grupul de

Pentru că nu au respectat normele de prevenire şi stingere a incendiilor în timp ce sudau, atelierul de reparaţii auto în care lucrau a fost cuprins de flăcări, care au lăsat în urmă prejudicii de circa 100.000 de lei. Potrivit ISU “Bucovina” Suceava, vineri, la ora 09:30, prin apelul de urgenţă 112, s-a anunţat izbucnirea unui incendiu la un garaj auto, aparţinând unei societăţi comerciale, din comuna Sadova, str. Principală.

La sosirea celor două autospeciale ale Detaşamentului de pompieri Câmpulung Moldovenesc ardea garajul auto, construit din lemn, cu învelitoare din tablă, existând posibilitatea de propagare la casa de locuit a administratorului şi anexele gospodăreşti.

Incendiul a fost lichidat la ora 12.10, dar au ars aproximativ 200 de metri pătraţi din garajul auto, un cap tractor, marca ROMAN, aflat în interiorul garajului, în proporţie de 90%, elemente combustibile din interiorul unui alt cap tractor, aceeaşi marcă, aflat în imediata apropiere a garajului, un aparat pentru spălătorie auto, documente personale şi de înmatriculare auto.

De asemenea, s-au degradat aproximativ 100 metri liniari din firele reţelei electrice comunală, unelte diverse şi alte bunuri aflate în zona incendiului.

Rezultatul primelor cercetări indică faptul incendiul a avut drept cauză tăierea/lipirea cu un dispozitiv de sudură, fără respectarea normelor P.S.I.
Pompierii au salvat casa de locuit şi anexele gospodăreşti ale administratorului firmei.


Intră acum și în grupul de