Liberalii suceveni isi aleg candidatii pentru CJ si Primarie (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Sala mică a Casei de Cultură din Suceava va găzdui sâmbătă, începând cu ora 10.00, Delegaţia Permanentă a PNL Suceava, precum şi şedinţa Ligii Aleşilor Locali. Potrivit liderului PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, unul dintre punctele de pe ordinea de zi va fi stabilirea membrilor PNL care vor fi incluşi în sondajul prin care vor fi stabiliţi viitorii candidaţi pentru Consiliul Judeţean şi Primăria Suceava.

„Încă se mai poartă discuţii cu privire la aceste nume. Vor fi sondaje şi vom vedea cine va candida. Sunt oamenii care şi-ar dori să candideze şi care ar putea să conducă destinele judeţului şi a municipiului Suceava din partea PNL”, a spus Băişanu el a mai precizat că pentru fiecare funcţie, de preşedinte al CJ şi de primar al Sucevei, vor fi cel puţin trei propuneri.

Liderul PNL Suceava a mai declarat că din punctul său de vedere actualii primari liberali ar trebui să fie candidaţii pe care USL îi va susţine la viitoarele alegeri locale. „Sâmbătă vom discuta pentru fiecare localitate în parte şi vom stabili zonele în care vom merge cu proprii candidaţi şi zonele în care vom susţine candidaţi comuni. Asta pentru că ne interesează maximizarea tuturor voturilor care pot ajunge către Alianţa PNLPSD-PC”, a spus Băişanu.


Intră acum și în grupul de