Zeci de autoturisme Oltcit vor fi prezentate într-o expoziție la Suceava cu prilejul întâlnirii naționale a Oltcit Fan Club


Intră acum și în grupul de

Asociația Oltcit Fan Club a anunțat că în acest an Întâlnirea Națională Oltcit va fi organizată la Suceava unde vor fi prezentate în expoziție statică, dar și în mișcare, câteva zeci de autovehicule Oltcit.

Potrivit organizatorilor, la eveniment vor participa aproximativ 30 de autovehicule marca Oltcit din țară și strainătate, prezentate publicului în expozitia statică, care va fi însoțită și de o expozitie foto care va prezenta aspecte relevante din istoria mărcii Oltcit.

La eveniment membrii Asociației vor purta echipamentul specific, cămașă bleu și șapcă rosie, ambele brodate cu sigla Asociatiei. În marja evenimentului va performa un DJ care va recompune sonor perioada anilor 80 și 90. De asemenea, se vor organiza concursuri cu premii constând în materiale de promovare ale Asociatiei, respectiv medalii, cămași, șepci sau brelocuri.

Asociația precizează că evenimentul va cuprinde organizarea în data de 26 august 2023 a unei expoziții statice și a unei expoziții foto, cu autovehicule marca Oltcit pe Esplanada Centrului Comercial Iulius Mall Suceava, între orele 10.00-14.00, iar între orele 14.00-16.00 expoziția va putea fi văzută la Cetatea de Scaun a Sucevei.

Tot în 26 august, între orele 16.00-17.00 autovehiculele Oltcit vor putea fi văzute într-o expoziție în mișcare pe un itinerar din municipiul Suceava.   

Autoturismul Oltcit, fabricat la Craiova în perioada 1982-1995, reprezintă un reper important în peisajul automobilistic românesc din perioada anilor 80 și 90, pe de o parte pentru inovațiile tehnologice pe care le propunea la acea vreme și pe de altă parte pentru faptul că marca Oltcit a reprezentat în România acelor timpuri o alternativă și un concurent al mărcilor tradiționale, Dacia și Aro


Intră acum și în grupul de