Un bărbat din Bogdănești și-a înjunghiat mortal fratele mai mare pentru niște baloți de paie


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 43 de ani din Bogdănești a fost introdus, vineri, în Arestul Poliției Județene Suceava după ce și-a înjunghiat mortal fratele de 44 de ani  în timpul unei dispute privind împărțirea unor baloți de paie.

Potrivit anchetei, vineri după amiaza, în urma unui conflict spontan între frații Gheorghiță (44 ani) și Constantin S. (43 de ani) privind împărțirea unor baloți de paie, Constantin S. l-a înjunghiat mortal pe Gheroghiță S. cu un cuțit în zona abdomenului.

Cei doi frați erau sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul ucis locuia împreună cu trei dintre frați în imobile diferite situate la aceeași adresă, toți fără ocupație, cunoscuți ca și consumatori de băuturi alcoolice.

Cadavrul bărbatului înjunghiat a fost găsit în grădina imobilului, la examinarea externă fiind evidențiate plăgi produse prin lovire cu cuțit.

Cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, care a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de agresor și reținerea pentru 24 de ore urmând să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de