Un tânăr băut care făcea drifturi într-un sens giratoriu din Rădăuți, blocat și oprit în trafic de poliție


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 20 de ani din comuna Marginea este cercetat penal întrucât era băut la volan și a făcut drifturi într-un sens giratoriu din Rădăuți.

Astfel, sâmbătă dimineața la ora 04.00, pe raza municipiului Rădăuți, în baza planului de acțiune privind depistarea în traficul rutier a conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice, polițiștii de poliție rutieră au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism VW ce a pătruns în sensul giratoriu aflat la intersecția str. 1 Mai – str. Putnei – str. Piața Unirii adoptând un comportament agresiv în conducerea vehiculului, sens în care a condus prin patinarea excesivă, în gol, a roților motoare, continuându-și deplasarea pe str. Piața Unirii, loc în care a fost blocat și oprit de echipajul rutier.

Conducătorul auto a fost identificat și legitimat ca fiind un tânăr de 20 de ani din comuna Marginea, ce a prezentat pentru control documentele personale și cele ale vehiculului în cauză.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,83 mg/L alcool în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Rădăuți, unde, cu consimțământul său, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducerea sub influența alcoolului”.


Intră acum și în grupul de