Pompierii au forțat ușa unui sucevean căruia i s-a ars mâncarea. O vecină a sunat la 112 semnalând că iese fum de la un apartament


Intră acum și în grupul de

Pompierii suceveni au fost nevoiți, vineri după amiaza, să forțeze ușa unui bărbat care și-a uitat mâncarea pe foc și s-a ars generând un fum care a fost văzut de vecini ce au sesizat situația la 112.

Potrivit datelor din anchetă, vineri după amiaza o femeie a sunat la 112 și a sesizat că din apartamentul de la etajul patru al unui bloc  de pe strada 6 Noiembrie din Suceava iese fum.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul I.S.U. Suceava şi o ambulanţă SMURD, care au constatat că nu a existat nici un incendiu, nu a ars nici un obiect din apartament, nu au fost victime omeneşti, ci doar fumul existent în interiorul apartamentului.

Pompierii au pătruns în apartament prin forțarea ușii cu mijloacele din dotarea ISU Suceava, deoarece proprietarul apartamentului nu răspundea la ușă.

Ei au luat măsura ventilării şi aerisirii încăperii prin deschiderea geamurilor.

Ancheta a stabilit că un bărbat de 65 de  ani care locuieşte singur în respectivul apartament, vineri după amiaza, în jurul orei 15.30, în timp ce se afla la domiciliu a lăsat pe focul aprins al aragazului de la bucătărie la o intensitate mică o oală cu mâncare pentru a o încălzi, după care s-a dus în dormitor şi s-a culcat.

Mâncarea s-a ars, provocând fum în apartament care a ieşit şi pe geamul de la bucătărie lăsat deschis, fapt pentru care o vecină a sunat la 112.

Oala a fost luată de pe aragaz de către proprietar până la intrarea în interior a pompierilor.


Intră acum și în grupul de