“Get Funky” in Club Babylon Suceava


Intră acum și în grupul de

“Get Funky” este programul special pe care Club Babylon Suceava îl pregăteşte joi, 10 martie, celor mai petrecăreţi studenţi care vor fi recompensaţi cu premii din partea casei.

Petrecerea incendiară este dedicată studenților din Universitatea Suceava și va fi întreținută de Dj Cioco, rezident în Club Babylon.

Totodată, barmanii vor pregăti o serie de shot-uri și cocktail-uri servite într-un mod neconvenţional!

Petrecere întreţinută de animatoare este nerecomandată minorilor!

Ofertă serii de joi constă în: 300 de shot-uri de tequila gratis!

Week-end “Revolution!” în Club Babylon

Club Babylon propune distracţie fără limite în cadrul programului “Revolution!” derulat în week-end în club-ul sucevean.

Petrecerile vor miza pe un super mix cu muzică de club pregătit special de Dj Cioco şi pe atmosfera creată de un spectacol special al animatoarelor, într-un show de lumini amețitor.

În week-end contiună şi super ofertele la vodka şi whisky, sâmbătă vor fi oferite 300 de shot-uri de tequila gratis, iar vineri şi duminică vodka se va găsi la preţul de 55 lei, iar doza de Tuborg la doar 2 lei.

Petrecere întreţinută de animatoare este nerecomandată minorilor!

În fiecare seară, la fiecare masă rezervată se va oferi un bon de reducere cu care se va participa la o tombolă, organizată la ora 03.00 a serii respective, premiul constând într-o consumație echivalentă cu cea din acea seară.

Rezervări și informaţii se pot obţine la numărul de telefon: 0758.536/725


Intră acum și în grupul de