Alex Velea, cel mai frumos „martisor” oferit sucevencelor


Intră acum și în grupul de

Iulius Mall a răsfăţat doamnele şi domnişoarele în campania „Cea mai iubită…”.

Flori şi mărţişoare primite de la tineri costumaţi în Shakespeare, sesiuni gratuite de înfrumuseţare marca Sephora (make-up şi coafură) şi pachete la Michele Beauty&SPA, concurs pe Facebook pentru o cină de vis, peste 2.000 de premii instant, preţuri speciale pentru cadouri, cel mai important concert al primăverii, susţinut de ALEX, branduri cu stil pe catwalk prezentând tendinţele primăverii, dar şi călătorii spre trei destinaţii vestite de shopping în Italia: Roma, Milano şi Florenţa. Toate aceste surprize au bucurat cele peste 200.000 de persoane care au trecut pragul Iulius Mall Suceava în perioada 1-8 martie 2011, dintre care 34.000 de Ziua Femeii.

Marea câştigătoare a concursului desfăşurat de Iulius Mall pe contul Facebook a fost Marinela Sveduneac, profesor kinetoterapeut, în vârstă de 37 de ani. Suceveanca şi-a petrecut ziua de 8 martie în compania lui ALEX Velea, interpret pe care îl preţuieşte nespus. Alături de fiica sa, Marinela Sveduneac a servit masa cu ALEX şi a rămas cu amintiri frumoase, irepetabile. „Sincer, nu mă aşteptam să câştig acest concurs. Bucuria a fost fără margini. Am fost impresionată să descopăr un om atât de minunat cum este ALEX. Mulţumesc Iulius Mall pentru frumosul cadou oferit de 8 martie”, a afirmat Marinela Svuduneac.

Alte trei cliente Iulius Mall s-au ales cu premii nesperate, pe care le vor împărtăşi cu partenerii de viaţă. Liliana Cojocăraşu, de 38 de ani, tot din Suceava, este…“Cea mai iubită mamă”. Răsplata: un sejur de shopping la Florenţa! Doi domni au câştigat, la marea extragere a primăverii din Iulius Mall, excursii de cumpărături tot în Italia. Dan Cârdei, de 52 de ani, va pleca la Milano cu “Cea mai iubită prietenă”, de fapt soţia sa, iar proaspătul căsătorit Alexandru Galeş (27 de ani) va însoţi la Roma “Cea mai iubită soţie”.

Iulius Mall pregăteşte clienţilor săi alte surprize şi evenimente care să îi încânte.


Intră acum și în grupul de