Piesa de teatru „Mincinosul” va rula pe scena Casei de Cultura Suceava


Intră acum și în grupul de

Actorii Teatrului „Mihai Eminescu” Botoşani vor pune în scenă miercuri, 23 martie, începând cu ora 17:00, respectiv joi, 24 martie, de la ora 19.00, spectacolul de teatru „Mincinosul”, de Carlo Goldoni.

Piesa care va rula la Casa de Cultură Suceava este „o satiră la adresa corectitudinii politice, această < găselniţă > plictisitoare care face ravagii în toate domeniile, dar mai ales în artă. Întotdeauna se va găsi un cutezător care va încerca să dinamiteze o stare de spleen cauzată de lipsa de fantezie. Lelio este omul care minte ca să nu moară de prea multă ordine, disciplină şi cumsecădenie”, după cum susţine regizorul Ion Sapdaru.

Piesa va fi însufleţită de actorii: Cezar Amitroaiei, Sorin Ciofu, Eduard Sandu, Valentin Popa, Bogdan Muncaciu, Gheorghe Frunză, Ovidiu Ivan, Ciprian Tăbăcaru, Dragoş Radu, Daniela Bucătaru, Irina Mititelu, Gina Pătraşcu, Laura Dumitrache şi Ioan Creţescu.

Un bilet costă 6 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari, respectiv 12 lei pentru un bilet întreg. Biletele se pot achiziţiona de la secretariatul Casei de Cultură Suceava.


Intră acum și în grupul de