Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți va fi organizată vineri la USV, dar și în Rădăuți și Fălticeni


Intră acum și în grupul de

AJOFM  Suceava a anunțat, marți, că organizează vineri, 27 octombrie 2023, de la ora 10:00 în Corpul E al Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava  și la ora 9:00 la Casa Germană din Rădăuți, precum și la sediul P.L din Fălticeni, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți.

Potrivit AJOFM Suceava, angajatorii își pot prezenta oferta locurilor de muncă vacante, pot cunoaște direct viitorii angajați, pot afla ce  îşi doresc aceștia și ce așteptări au de la un loc de muncă, iar candidații pot testa piața muncii, pot afla care sunt meseriile cele mai căutate, care sunt competențele și abilitățile ce cresc șansele de angajare, pot negocia direct un pachet salarial.

Alături de acest cadru  de  întâlnire directă a cererii cu oferta de muncă, Bursa oferă și o oportunitate ca toți cei implicați să experimenteze, poate pentru prima dată, roluri de actori activi pe piața muncii.

Domeniile de activitate în care s-au înregistrat deja locuri vacante la bursă sunt: alimentație publică, panificație, producție, fabricarea hârtiei și cartonului, construcții,  pază și protecție, ospitalitate, etc. acoperind aproape toate nivelurile de studii.

AJOFM Suceava invită agenții economici, persoanele în căutarea unui loc de muncă, dar și reprezentanții instituțiilor interesate de domeniul pieței muncii să participe, într-un cadru organizat, la Bursa generală pentru absolvenți, pe 27 octombrie 2023.


Intră acum și în grupul de